Lady Steps #1 - 16 februarie

Lady Steps #1
"Do the best you can until you know better, then, when you know better, do better"
-Maya Angelou

Accesul la eveniment este liber, ȋn limita locurilor disponibile. Ȋnscrieri pe adresa: teodora.calin@institute.ro

Adresa: Str. Stirbei Voda, nr.104-106, The Institute
.....................................................................................................................

Ȋn societatea noastră, puterea exemplului este indiscutabilă. Dacă ȋți poți vizualiza scopul, e mult mai ușor să aspiri la el. Nu poți fi ceea ce nu știi că poate să existe.

Din totalul funcțiilor de Director de Creație din lume, doar 3% este ocupat de femei. Nici la nivel național nu scorăm foarte bine, un studiu privind funcțiile manageriale al Organizației Internaționale a Muncii arată că doar 30% din poziții sunt ocupate de femei.
Așa s-a lansat Lady Steps. O serie de seminarii inspiraționale unde femei de top din industrii creative vin să ȋmpărtășească povestea lor de succes.

Fiecare seminar are două părți:
Prima parte are ca scop prezentarea insight-urilor personale: fiecare prezintă pașii către succesul personal, lecțiile pe care le-a ȋnvățat pe parcursul carierei sale și sfaturi ușor de aplicat de către oricine la ȋnceputul carierei.
A doua parte este o sesiune Q&A, discuție liberă ȋntre mentorițe și invitate.

Prima ediție Lady Steps aduce ȋmpreună trei dintre cele mai influente voci ale industriei creative din România: Ioana Filip, Executive Creative Director, MRM//McCann România, Laura Nedelschi, Creative Director, Kubis Interactive și Ioana Ciolacu, Designer, Ioana Ciolacu.

0 comentarii: