Pink Martini? Make it double!

Sala aproape plină la spectacolul Pink Martini din data de 20 aprilie la Sala Palatului. Mai multe categorii de locuri sunt epuizate. Un nou show, pe data de 21, iese în vânzare începând de astăzi. Storm Large este vocea care îi va încânta pe români două seri la rând. Organizator: Events.
 
Noul album Pink Martini, Je Dis Oui”, lansat la finalul anului trecut, în noiembrie, este al nouălea album de studio din istoria trupei și include piese în limba franceză, persană, armeană, portugheză, arabă, turcă, xhosa și engleză, multe dintre ele originale.
 
Discul reafirmă cu tărie credo-ul de 22 de ani al trupei: incluziune și colaborare artistică  globală. Je Dis Oui” este mantra optimistă a refrenului din "Joli Garçon", una dintre cele trei piese co-scrise de Pink Martini pentru coloana sonoră a filmului Souvenir”, cu Isabelle Huppert. Pe lângă piesele interpretate de China Forbes și Storm Large, pe disc apar Ari Shapiro, un invitat frecvent al postului NPR (cu o versiune actualizată,  în limba arabă, a piesei "La Soledad", de pe primul album al trupei) și Rufus Wainwright, cu o variantă uimitoare a clasicei "Blue Moon" (Rodgers & Hart). Albumul Je Dis Oui” marchează, de asemenea, debutul interpretativ a doi prieteni vechi ai trupei: gurul fashion Ikram Goldman și activista pentru drepturile civile Kathleen Saadat.
 
Atât pe 20, cât și pe 21 aprilie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele sunt disponibile la preţurile de 120 lei, 145 lei, 190 lei, 220 lei, 280 lei (VIP), în funcţie de distanţa faţă de scenă. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti).

0 comentarii: