Love/Iubire - O poveste de Veronica Neacșu. Lansare & vernisaj

Marți, 14 februarie, de la 18:30, ne reîndrăgostim de cartea ilustrată la vernisajul & lansarea Love/Iubire, de Veronica Neacșu, în Ceainăria Cărturești Verona.
FB event

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
❝IUBIRE/LOVE e o carte surprinzătoare, amuzantă și impresionantă despre ce numim noi iubire, o carte unde textul scurt împreună cu ilustraţiile bizare crează un întreg fantastic care te lasă cu un zâmbet pe buze. Iubirea este dezordonată, simplă, complicată, stupidă, minunată, inspirantă, epuizantă… Iubirea este totul și nimic!❞ -- așa recenza Matilda Wallin, bibliotecar la Biblioteca Internaţională din Stockholm cartea Veronicăi Neacșu, care este acum reeditată de microeditura suedeză pionier press într-o nouă ediție.

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Cu ocazia acestei reeditări expoziția cu ilustrații si obiecte realizate în ediție limitată vă invită fie de Valentin sau Dragobete să intrați în universul vizual al artistei Veronica Neacșu în perioada 14 februarie - 12 martie.

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Veronica Neacșu, născută în 1983 în România, este o artistă si ilustratoare care trăiește și lucrează ca freelancer în București și pe care interesul pentru relaţia dintre text și imagine a determinat-o să devină ilustrator profesionist. Neacșu lucrează cu două stiluri distincte, monochrom și culoare, stiluri ce diferă atât ca tehnică, dar și în ce privește temele abordate. În afara colaborărilor cu editurile și industria publicitară, Veronica Neacșu dezvoltă proiecte personale – unul dintre aceste proiecte este cartea bilingvă “Love/Iubire”, inspirată de o poveste reală. Lucrările artistei abordează o combinaţie de comic, tragic și ironic prin intermediul unor personaje fantastice de inspiraţie eclectică.

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
pionier press este o microeditură suedeză specializată pe publicarea de carte bilingvă pentru copii și tineret, carte obiect, și carte despre tipografiere, tipografiere experimentală și istoria literei de tipar. Un interes deosebit este acordat și subiectelor legate de România. pionier press găzduiește și editarea seriei de carte din colecția Harap Alb în colaborare cu Asociația Harap Alb care are ca scop realizarea proiectului de cultură literară pentru copii, “Casa cu povești Harap Alb”, inspirat de modelul suedez Junibacken.

0 comentarii: