Asking Alexandria la Bucuresti: Biletele Golden Circle sunt sold out!

Renumita formatie britanica Asking Alexandria va concerta in premiera, pe 12 martie 2017, la Arenele Romane din Bucuresti alaturi de carismaticul solist Danny Worsnop! Alaturi de ei vor urca pe scena americanii de la The Word Alive si britanicii de la Silent Screams, doua varfuri de lance ale genului metalcore! 
 
Pentru acest concert categoria de bilete Golden Circle este acum epuizata, insa gasiti in continuare bilete la Acces General online pe www.iabilet.ro si in punctele retelei fizice iabilet: www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la urmatoarele preturi: 
- Presale 1: 75 de lei - Acces General
- Presale 2: 80 de lei - Acces General
- In ziua concertului, la intrare, bilele vor costa 100 de lei, in limita numarului disponibil.
Online, pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.
 
Asking Alexandria
Format initial in Dubai, in 2006, Asking Alexandria este un proiect metalcore inedit pus pe picioare de catre chitaristul Ben Bruce care, dupa lansarea primului sau album, "The Irony of Your Perfection", a crezut cu tarie in potentialul proiectului sau si a decis sa-l mute in Anglia, in anul 2008, unde avea sa sa-si formeze o baza de fani neasteptat de numeroasa.
Succesul international al grupului Asking Alexandria, devenit ulterior un adevarat fenomen, a survenit imediat dupa lansarea albumului "Stand Up and Scream", in anul 2009. Versurile unor piese precum "The Final Episode", "Not The American Average" sau "A Prophecy" au devenit mantre pe buzele tinerilor din intreaga lume.
Urmatorarele albume din palmaresul grupului, "Reckless & Relentless", lansat in 2011 si "From Death to Destiny", lansat in 2013, au consolidat ceea ce toata lumea stia deja, Asking Alexandria este una dintre cele mai iubite formatii de metalcore din lume, iar acest lucru este usor de demonstrat prin numarul de albume vandute la nivel international. Cu zeci de milioane de vizulizari in mediul online, noul material al formatiei, "The Black" a fost clasat la scurt timp dupa lansare pe locul 9 in topul Billboard 200, plansand formatia intr-unul dintre cele mai bune momente din cariera ei.
 
Silent Screams
Proiectul britanic Silent Screams s-a nascut in 2007 si a devenit in scurt timp unul dintre cele mai apreciate din scena metalcore europeana. Silent Screams au lansat doua EP-uri si doua albume de studio ce le-au adus turnee in intreaga lume alaturi de formatii precum Bring Me The Horizon, Your Demise, For The Fallen Dreams, Emmure si Parkway Drive. Cel mai recent album de studio al trupei, "Hope For Now", a fost lansat in 2014 sub egida casei de discuri Artery Recordings.
 
The Word Alive
Povestea cvintetului metalcore din Phoenix, Arizona, incepe in anul 2009 odata cu lansarea celui de-al doilea EP din cariera, "Empire", material ce le deschide drumul catre succes printr-o colaborare importanta cu casa de discuri Fearless Records. In cei opt ani de cand activeaza in scena underground din America, The Word Alive au lansat doua EP-uri, "The Word Alive" (2008) si "Empire" (2009), si patru albume full-lenght "Deceiver" (2010), "Life Cycles" (2012), "Real." (2014) si "Dark Matter" (2016), toate clasandu-se pe pozitii importante in topul Billboard din America.
The Word Alive au sustinut turnee alaturi de trupe de marca precum Killswitch Engage, The Devil Wears Prada, A Day To Remember si Motionless In White.
 
Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts

0 comentarii: