Pictăm pereți #3 cu Saddo & Pren @ Lente



FEEDER.ro se întâlnește cu Lente pentru a vă propune un proiect de animare a unei case, invitând artiști vizuali să aducă formă, culoare și personalitate camerelor de la Lente.
 
=== Ce?
Pictăm pereții Lente cu Saddo și Pren. Citește interviul cu ei, află cine sunt cele două pantere și ce alte surprize se ascund în sufrageria din jungla urbană. 

 
=== Când?
Sâmbătă, 18 Februarie, 17:00.

 
=== De ce?
Lente și-a definit un credo de-a lungul anilor prin umplerea spațiului (fie că vorbim despre pereți sau meniu) cu imagini, sensibilitate, idei care să aducă imaginație, culoare și personalitate ieșitului în oraș. Lente (Praporgescu) se bucură și se mândrește că are în curtea de casă veche pereți pe care și-au lăsat amprenta Oana Lohan, Ada Mușat, Sorina Vazelina, Aitch, Saddo, Pisica Pătrată și Kitră, iar Lente Dionisie Lupu și-a deschis poarta sub auspiciile lui Aitch și Cutărică.

 
Fără reguli sau teme impuse, fiecare cameră va fi transformată de câte un artist dintre cei invitați. Un perete îl punem deoparte pentru un open call, ale cărui detalii vor fi anunțate în curând.

 
=== Unde?
Sufrageria Lente este un spațiu relaxat în care mănânci bine, te joci și îți faci prieteni. Lucrările artiștilor vor încălzi spațiul și atmosfera din Dionisie Lupu 78, inspirând conversații creative, productive și interesante.

 
=== Cine?
Lente este locul în care mâncarea bună întâlnește sentimentul de intimitate, cum numai acasă găsești. Ne întâmpinăm oaspeții relaxat și informal. Nu credem în plasme, ospătari nepoliticoși sau meniuri plictisitoare.
We welcome kids, pets, bikes and open minded people.

 
feeder insider
Proiectul editorial feeder insider pornește din activitatea și comunicarea online susținută de feeder.ro de-a lungul a 13 ani. Declinându-se într-o serie atipică de produse culturale, feeder insider investighează universul exterior artei și muzicii prin dialog cu artiști și creatori.

Ce s-a întâmplat la primele 2 evenimente? Pe 7 Ianuarie personajele lui KITRĂ au colorat vechea casă de pe Dionisie Lupu, imagini aici. Pictăm pereți #2 i-a avut ca invitați pe Ada Mușat și Cutărică, mai multe detalii și imagini aici.
 
RSVP Event

0 comentarii: