„Sunt un orb” - Horaţiu Mălăele într-un recital extraordinar la Happy Cinema



Un extraordinar one-man-show cu Horaţiu Mălăele are loc marți, 2 martie de la ora 20:00, la HAPPYCINEMA® București din Liberty Center Mall. 
FB event
 
Spectacolul de gală „Sunt un orb” îmbină cu talent șarmul, inteligența și umorul. Convins că râsul va mântui lumea, artistul își provoacă mucalit și sincer spectatorii, într-un recital de neegalat.  „Spectacolul Sunt un orb cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar și proza scurtă. Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră“, spune Horaţiu Mălăele. Nu lipsesc nici momentele de improvizație, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentațiilor sale.
 
Biletele costă 39 lei, categoria B și 49 de lei categoria A și pot fi achiziționate la casele de bilete ale cinematografului și online pe Cinemagia.
 
Despre Horatiu Mălăele
Horațiu-Valentin Mălăele este actor, regizor, grafician, caricaturist și scriitor. A absolvit Liceul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, iar în 1975, deși inițial dorea să facă Arte Plastice, a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, la clasa profesorului Octavian Cotescu. A fost repartizat la Piatra Neamț, la Teatrul Național, unde a interpretat mai multe roluri în piese precum ''Tinerețe fără batrânețe'' de Eduard Covalli, ''Slugă la doi stapâni'' de Carlo Goldoni și altele.
A ajuns apoi la București, unde a jucat pe scenele celor mai mari teatre: Notarra, Odeon, Teatrul Național, Bulandra. Începând cu anul 1982, după ce făcuse regie de film, a debutat ca regizor de teatru.
 
Artist complet, a avut în clasa a doisprezecea, la Casa de Cultură din Târgu Jiu, prima sa expoziție de desene; de-a lungul timpului a adunat peste 30 de expoziții pe care le-a și publicat în cartea autobiografică „Horațiu despre Mălăele”.
 
Mai multe informații: www.happycinema.ro | 0775.569.976

0 comentarii: