Monster Truck în deschidere la Deep Purple

Monster Truck cântă în deschiderea concertului pe care cei de la Deep Purple îl vor suține la București în cadrul turneului “The Long Goodbye”, pe 13 mai, în parcarea A de la Romexpo. Organizator: Events.
 
Amestecând hard-rock-ul cu influențe ale anilor '70 și un strop de grunge, Monster Truck a luat naștere în Hamilton, Ontario, în 2009, din componenții a două dintre cele mai populare trupe locale. Chitaristul Jeremy Widerman si bateristul Steve Kiely cântau în trupa Reason, în timp ce Brandon Bliss (clape) colabora cu Saint Alvia. Dornici să cânte hard-rockul curat cu care crescuseră, Widerman, Bliss și Kiely au făcut echipă cu solistul și basistul Jon Harvey, iar în 2010 Monster Truck lansează un EP cu patru piese, vândut inițial la standurile de merchandising la show-urile lor. Li se duce vestea și semnează un contract cu casa de discuri indie Dine Alone Records, care în 2011 distribuie cel de-al doilea EP al lor, Brown EP”. Două piese de aici, "Righteous Smoke" și "Seven Seas Blues" sunt arhidifuzate de radiourile canadiene, iar în 2012 urmează LP-ul The Don't Fuck with the Truck Collection, precum și un turneu sold-out în întreaga țară alături de The Sheepdogs.
 
Widerman, Bliss și Kiely renunță la celelalte trupe cu care colaborau și se dedică full-time brandului Monster Truck, în timp ce Dine Alone ajunge  la un acord de distribuție cu Universal. În 2013, trupa scoate primul său album complet, „Furiosity”, no. 13 în topurile canadiene. Câștigă un premiu Juno pentru Breakthrough Group of 2013. Dupa mai multe turnee în Canada, Statele Unite ale Americii și Europa, Monster Truck intră în studio în 2015 pentru a începe să lucreze la al doilea album. Intitulat „Sittin 'Heavy”, albumul a fost lansat în 2016 și primit cu entuziasm de fani.
 
Biletele sunt disponibile la prețurile de 130 lei (Gazon B), 190 lei (Gazon A), 270 lei (Golden Ring), 350 lei (Tribuna). Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

0 comentarii: