7INC prezinta Rivers Run Dry//Void Forger//Killer Victim pe 5 august @Quantic PubNe pregatim pentru niste riff-uri grele vineri, pe 5 august, in Quantic Club, la urmatorul eveniment organizat de echipa 7INC.
 
Membrii trupei Rivers Run Dry din Budapesta sunt cunoscuti atat local, cat si in alte zone ale Europei de Est, pentru faptul ca reusesc sa faca o atmosfera unica la concertele lor. Din acest motiv, Rivers Run Dry au cantat in deschiderea concertelor unor nume mari din zonele crust, punk si hardcore, printre care bine-cunoscutele Tragedy si Svalbard.
 
Cat despre Void Forger, primul lucru care vine in minte este sound-ul dark si experimental cu care au reusit sa se faca admirati printre ascultatorii de sludge, crust, doom, si nu numai. Momentan, Void Forger se bucura de succes si in afara granitelor, anul acesta aflandu-se pe line-up-ul festivalului No Sanctuary din Croatia.
 
In deschidere, ne vom bucura de intoarcerea pe scena a celor de la Killer Victim, dupa aproape un an de pauza, care anunta piese noi si un nou line-up.
Be there!
https://www.facebook.com/events/1653924878265532/
 
Program
22:00 Killer Victim
23:00 Void Forger
00:00 Rivers Run Dry
 
Support:
In avans - 15 Lei
Online Tickets:
https://eventbook.ro/music/bilete-concert-rivers-run-dry-killer-victim-quantic

In seara eventului - 20 Lei
 
Trupe:
Rivers Run Dry
https://riversrundry.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=BGhoQmys7QU
 
Void Forger
https://www.facebook.com/voidforger/?fref=ts
http://voidforger.tumblr.com/
https://voidforger.bandcamp.com
 
Killer Victim
https://0331records.bandcamp.com/album/drop-out-of-life-killer-victim-split-0331-002
https://www.youtube.com/watch?v=xUmenGptmTY

0 comentarii: