Prima editie Bucharest Craft Beer Festival, dedicata iubitorilor de bere... altfel

Dupa ce Burger Fest ne-a convins ca burgerul poate fi mult mai mult decat un banal produs de fast food, prima editie a Bucharest Craft Beer Festival va demonstra ca productia de bere poate fi o adevarata arta, iar berea craft este o licoare ce satisface cele mai pretentioase gusturi.
 
Bucharest Craft Beer Festival va avea loc intre 2 si 4 septembrie, la Verde Stop  (Barbu Vacarescu 162 - 164), iar biletele s-au pus in vanzare in Reteaua IaBilet si online pe IaBilet.ro, la pretul de 15 lei biletul de o zi si 39 lei abonamentul.
 
De asemenea, organizatorii pun la dispozitia publicului si o promotie Early Bird, astfel incat pana in data de 26 august, abonamentele vor avea pretul de 29 de lei.
 
Fenomenul berii artizanale a inceput in bucatariile si garajele oamenilor, care au invatat sa isi prepare propria bere, dar nu s-au multumit cu atat. Ambitia lor a dus la o adevarate revolutie a berii artizanele, un fenomen bazat pe individualitate, creativitate si experiment. Bucharest Craft Beer Festival isi propune sa ii adune pe acesti oameni creativi intr-un singur loc, pentru un regal de arome si gust, in cadrul unui eveniment in premiera in Romania!
 
O sa fie altfel decat este la un festival de bere si mici, o sa fie altfel pentru ca berea craft este altfel. In plus, vom avea si cidru!, spun organizatorii.

Bucharest Craft Beer Festival va ofera zeci de sortimente de bere, fiecare speciala, dar si diverse tipuri de cidru si mancaruri alese pe spranceana. De la mancare mexicana sau burgeri gourmet la barbeque texan, oferta culinara a festivalului va intregi pe deplin gustul aparte al berilor.
 
In plus, va asteptam cu:
 - Targ de viniluri: http://bit.ly/2afhBiw
 - Expozitie de motociclete si biciclete custom made
 - Barber shop
 - Concerte si DJs, in fiecare zi

Trupele care vor canta in cadrul festivalului vor fi anuntate in cel mai scurt timp, alaturi de starurile evenimentului - berile!

Program:
Vineri, 2 septembrie: 17:00 - 23:00
Sambata, 3 septembrie: 12:00 - 23:00
Duminica, 4 septembrie: 12:00 - 23:00

Vino la primul festival de craft beer din Romania si hai sa facem istorie impreuna!

Great BEER, Great FOOD, Great MUSIC.

 
Bucharest Craft Beer Festival este un eveniment organizat cu sprijinul Mixtopia.ro si LIVEPRO.
 
Facebook: https://www.facebook.com/BucharestCraftBeerFestival
 
Bilete: http://www.iabilet.ro/bilete-bucharest-craft-beer-festival-26015/

0 comentarii: