Sărbatoarea Subcarpați pe 1 decembrie la Arenele Romane

Ca în fiecare an, tradiția spune că ne strângem pe 1 decembrie la Sărbatoarea Subcarpați. Trupa își sărbătorește aniversarea și ne sărbătorim cu toții Ziua Națională în cortul încălzit de la Arenele Romane. La câteva zile după lansarea noului album - Satele Unite ale Balcanilor, BestMusic vă invită și în acest an să ținem obiceiul în picioare.

Despre noul album
„Este vorba despre a da jos granițele ca să descoperim un nou sunet balcanic, o cultură comună” - Bean MC

Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap s
au dancehall. Subcarpați înseamnă Bean, AFO, Power Pe Vinil, Mădălina Pavăl, Valentin Mușat (chitară), Alin Stoianovici (acordeon/synth), Claudiu Rusu aka Kani (tobe), Bogdan Zoom (lumini), Cosmin Lazăr (sunet), Andri VJ și alți colaboratori.

www.subcarpati.com
www.facebook.com/subcarpati
Instagram: @subcarpati_official

Primele 300 de bilete costă 39 lei și se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro sau în format fizic în cele 1500 de puncte din rețeaua www.iabilet.ro. După epuizarea acestora, prețul biletelor va deveni pe rând 45, respectiv 50 lei.

0 comentarii: