Les Elephants Bizarres, Grimus, Niste Baieti, Pinholes si Jurjak, la Bucharest Craft Beer Festival

Primul festival dedicat iubitorilor de bere altfel se prezinta cu un line-up de zile mari, ales pe masura berilor prezentate in festival. Ca berile craft, fiecare trupa vine cu o interpretare aparte si o poveste de spus, fiind unica in felul ei si adresandu-se gusturilor cunoscatorilor.

Astfel, Les Elephants Bizarres, Grimus, Niste Baieti, Pinholes si Jurjak vor urca pe scena Bucharest Craft Beer Festival, ce va avea loc intre 2 si 4 septembrie, la Verde Stop.

Despre Les Elephants Bizarres
Les Elephants Bizarres este una dintre cele mai iubite trupe indie din Romania, cu un stil inconfundabil electro synthpop. Inca de la inceputurile sale, in 2007, line-up trupei i-a inclus pe Claudiu Știrbei (tobe), Mihai Marin (bas) si Ștefan Matei (voce), iar in 2014 acestora li s-au alaturat Enver Mamut (chitara) si Tudor Amarandei (synth/clapa). Elefantii promit un show plin de energie frumoasa, la Bucharest Craft Beer Festival, asa ca trompa sus!

Despre Grimus
Grimus este o formatie de rock alternativ din Cluj Napoca, infiintata in anul 2005, care intr-un timp scurt a ajuns un nume foarte indragit al scenei alternative. Bogdan Mezofi (voce), Valentin Rauca (chitara), Cristian Csapo (chitara), Lehel Kiss (clape), Titus Vadan (Bas) si Tamas Adorjani (tobe) sosesc dupa o pauza mai lunga la Bucuresti, iar Bucharest Craft Beer Festival ii asteapta cu bratele deschise. 
Despre Niste Baieti
Niste Baieti sunt singura trupa care abordeaza stilul Muzica de petrecere cu distors si final glorios. Din dragoste si respect pentru compozitorii si interpretii care ne-au adus bucurii in anii copilariei, proiectul Niste Baieti propune transpunerea pieselor nemuritoare, scrise inainte, in timpul si dupa epoca “de aur”, in ritmuri de punk rock, pentru a le pasa mai departe generatiilor tinere, in speranta ca ele vor fi indragite, gustate sau macar auzite si de ei -  asa cum chiar ei se descriu.

Despre Pinholes
Pinholes este o trupa tanara de rock alternativ/post-rock, infiintata in 2011. Avand in componenta pe Vladimir Ivanov (voce si chitara), Sergiu Ivanov (bass), Vlad Vartosu (chitara solo) si Paul Gradinaru (baterie), Pinholes au reusit sa cucereasca mintile si playlist-urile multor fani si pregatesc un super show pentru Bucharest Craft Beer Festival.

Despre Jurjak
Stilul muzical abordat de Jurjak este electro-blues, iar piesa Șoapte de pe albumul sau de debut "Lemon BLUEs" a reprezentat o revelaţie a muzicii autohtone. Vom auzi Șoapte si la Bucharest Craft Beer Festival, unde Jurjak va prezenta si o serie de piese noi, alaturi de Daniel Olteanu (tobe) si Vladimir Pocorschi (chitara). De asemenea si noul single Jurjak se va auzi de pe scena Bucharest Craft Beer Festival. 
Dupa ce BurgerFest ne-a convins ca burgerul poate fi mult mai mult decat un banal produs de fast food, prima editie a Bucharest Craft Beer Festival va demonstra ca productia de bere poate fi o adevarata arta, iar berea craft este o licoare ce satisface cele mai pretentioase gusturi.
           
Bucharest Craft Beer Festival va avea loc intre 2 si 4 septembrie, la Verde Stop  (Barbu Vacarescu 162 - 164), iar biletele s-au pus in vanzare in Reteaua IaBilet si online pe IaBilet.ro, la pretul de 15 lei biletul de o zi si 39 lei abonamentul.

De asemenea, organizatorii pun la dispozitia publicului si o promotie Early Bird, astfel incat pana in data de 26 august, abonamentele vor avea pretul de 29 de lei.

Bucharest Craft Beer Festival va ofera zeci de sortimente de bere, fiecare speciala, dar si diverse tipuri de cidru si mancaruri alese pe spranceana. De la mancare mexicana sau burgeri gourmet la barbeque texan si pizza, oferta culinara a festivalului va intregi pe deplin gustul aparte al berilor.

In plus, va asteptam cu:

 - Targ de viniluri: http://bit.ly/2afhBiw
 - Expozitie de motociclete si biciclete custom made
 - Barber shop
 - Concerte si DJs, in fiecare zi

Program:
Vineri, 2 septembrie: 17:00 - 23:00, concert Niste Baieti
Sambata, 3 septembrie: 12:00 - 23:00, concerte Pinholes,
Les Elephants         Bizarres        

Duminica, 4 septembrie: 12:00 - 23:00, concerte Jurjak, Grimus
           

Vino la primul festival de craft beer din Romania si hai sa facem istorie impreuna!

Great BEER, Great FOOD, Great MUSIC.

Bucharest Craft Beer Festival este un eveniment organizat cu sprijinul Mixtopia.ro si LIVEPRO.

Recomandat de Radio Guerrilla

Facebook: https://www.facebook.com/BucharestCraftBeerFestival

Bilete: http://www.iabilet.ro/bilete-bucharest-craft-beer-festival-26015/

0 comentarii: