Primul concert Eivør în România!

Primul concert Eivør în România!

[Update]: Din motive logistice, împreună cu managementul trupei,Twin Arts a decis mutarea  concertului Eivor de pe 13 noiembrie de la Sala Radio în noul  club Expirat-Halele Carol din strada Constantin Istrati nr 1, la ora 21’00. Accesul se va face începând cu ora 20’00.

Noul preţ al biletelor va fi de 70 de lei, şi le puteţi găsi că şi până acum în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărturesti şi Humanitas, benzinăriile OMV), online pe www.eventim.ro, dar şi la clubul Expirat-Halele Carol în seara concertului.

Persoanele care au cumpărat deja bilete la pretul inițial anunțat  se pot adresa în punctele  de vânzare de la care au achiziţionat biletul începând cu data de 26 octombrie, pentru a-și recupera banii.  Va fi rambursată  suma reprezentând preţul biletului (fără alte comisioane şi servicii) pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid.  Pentru detalii, puteţi scrie pe adresa office@twinarts.ro

Persoanele care au cumpărat biletele online ( print@home sau curier) sunt rugate să se adreseze Eventim pe adresa contact@eventim.ro

Accesul la concert se va face doar în baza noilor bilete de 70 de lei!

Arhipelagul sunetului

Născută în Feroe, vocalista Eivør e o insulă în sine. Cu linii melodice care curg din surse necunoscute, ca o apă aflată în mai multe stări în același timp, și o voce tăiată din cristal pur, artista e înainte de toate o apariție singulară în marea de show-uri din București.

Stranie la prima vedere, Eivør reușește să-și prindă audiența într-o fantezie pe care uneori n-o putem înțelege, dar pe care o simțim. Sesiunile de vrăjitorie live se întâmplă de-adevăratelea, iar incantațiile ei exotice funcționează, indiferent dacă sunt rostite în limba ei maternă, feroeza, sau în improvizații, într-o limbă de mare circulație – muzica pură.

Copilul fenomen al Insulelor Feroe, Eivør e pe scenă de la
13 ani, găsindu-și inițial inspirația în folk-ul tradițional feroez și continuând cu jazz, trip-hop, grunge și rock, până la folktronic. Devine o prezență importantă în muzica scandinavă și câștigă premiile insulei vecine, Islanda, luând distincțiile care sunt de obicei rezervate artiștilor locali. Vocea ei apare pe soundtrack-ul serialului „The Last Kingdom”, produs de BBC.

Eivør vine pentru prima dată în România cu ultimul ei material, Slør și o suită de piese care ne vor rămâne multă vreme în playlist-uri.

Detalii pe www.twinarts.ro şi pagina de Facebook Twin Arts

0 comentarii: