DIY Acoustic Live: Breathelast // Till Lungs Collapse // Unflicted - 21 August - Quantic



7inc va invita in Quantic, pe 21 august, pentru o seara de acoustic live cu Breathelast, Till Lungs Collapse si Unflicted.
Breathelast s-a scaldat deja de multe ori in aplauzele publicului, avand la activ peste 60 de concerte, atat in Romania, cat si in Bulgaria, Ucraina, Ungaria si Republica Moldova. Trupa s-a format in 2001, cand se invartea in sfera alternativ & nu-metal, insa datorita unor schimbari de componenta si a unui suflu nou, trupa a schimbat mediul, migrand spre zona hardcore/ metal, insa in mod sigur ii stiti deja.
 
Till Lungs Collapse, desi au lansat primul material in anul 2015, intitulat Desuetude, exista inca din 2012. Albumul de debut a fost produs de Studio 148 si, dupa lansare, a pus trupa pe scena alaturi de nume precum Expectations (BG), Polar (UK), Ready Set Fall (IT), Forgotten Tears (IT), Breathelast, The Boy Who Cried Wolf, H8, Niste Baieti, Domination. 
 
Unflicted a prins viata in septembrie 2015, dar pana in luna martie a anului acesta trupa a stat la “dospit”. In acest interval, au pregatit un setlist care sa sustina aparitii live. Trei melodii din acest setlist au format EP-ul "Exposed, iar odata cu acesta, au inceput si activitatile live. Desi proiectul este unul nou in peisajul muzical, membrii trupei vin cu experinta in spate, fiecare membru activand in mai multe proiecte anterior acestuia.
 
Program:
19:30 Unflicted
20:15 Till Lungs Collapse
21:00 Breathelast
Intrare Libera
 
Breathelast
http://umusic.ro/artist/breathelast
http://WWW.BREATHELAST.COM/
http://booking.dark-side.ro/formatii/breathelast/
 
Till Lungs Collapse
https://tilllungscollapse.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/tilllungscollapse
 
Unflicted
https://www.facebook.com/unflicted/
 

Fb event: https://www.facebook.com/events/1193522440681243

0 comentarii: