Astăzi se lansează Taxify, cea mai performantă aplicație de transport din Europa



Taxify (www.taxify.eu), liderul rețelei de transport on-line în Europa și Africa, se lansează azi în București.
 
A venit rândul României să beneficieze de cea mai performantă aplicație de transport, disponibilă pentru telefoane cu sisteme iOS sau Android. Odată instalată, aplicația poate fi folosită atât în București, cât și în oricare din orașele din Europa sau din lume unde Taxify este prezent.
 
Cu ajutorul Taxify scapi de bătăi de cap și surge pricing - fie că vrei să ieși seara în oraș sau să ajungi la prima oră la birou, Taxify îți găsește o mașină în câteva secunde, iar prețul per kilometru este fix indiferent cât de departe se află mașina de adresa ta. Totodată, grija banilor dispare: plătești cursa direct în aplicație, prin înregistrarea unui card de credit sau debit.
 
Siguranța clienților este prioritară, motiv pentru care toți șoferii prezenți în Taxify sunt atent verificați, iar aplicația îți prezintă detalii despre fiecare mașină și șofer în parte.
 
“Taxify este liderul în aplicații de transport în 15 piețe din Europa și Africa, cu peste 600.000 de clienți la activ. Oferim oamenilor modalități de transport avantajos la cele mai bune prețuri.
 
Spre deosebire de alte aplicații, credem că a-i trata mai bine pe șoferi se traduce prin servicii mai bune pentru clienți. Șoferi noștri sunt cei mai bine plătiți și au mai multă libertate, tratându-i astfel mai bine pe clienții Taxify.
 
România este una dintre cele mai mari piețe din Europa și vrem să aducem un serviciu mai bun de transport pe această piață - mai ieftin atât pentru clienți, cât și pentru șoferi.” - Markus Vilig, CEO Taxify
 
Taxify nu este o companie de taxi. Taxify este o companie de tehnologie, menită să modernizeze industria transportului.
--------
Descarcă începând de azi aplicația Taxify din App Store sau Google Play și începe o nouă experiență de transport în oraș.
 
COD PROMOȚIONAL: BUCUREȘTI
Odată cu lansarea, Taxify iti ofera un COD PROMOȚIONAL cu ajutorul căruia ai prima cursă gratuită în limita a 20 RON. Activează codul BUCUREȘTI după ce ți-ai creat contul în aplicație și mergi gratuit la destinație.
După prima cursă vei primi un COD PERSONAL pe care îl poți da mai departe prietenilor, iar la fiecare nouă înregistrare în aplicație primești încă 20 RON (după ce prietenii tăi au făcut și ei prima cursă gratuită prin Taxify).
 
www.taxify.eu

0 comentarii: