Avanpremieră Making Waves: New Romanian Cinema in New York

Avanpremieră Making Waves: New Romanian Cinema in New York
 
E timpul pentru niște tort cinematografic! Making Waves aniversează 10 ani de film românesc la New York, așa că te invităm la petrecere și la o felie de festival!

Vino în Club Control la o degustare din selecția oficială Making Waves New York 2015! În meniu, patru scurtmetraje recente pe care nu trebuie să le ratezi: "Omulan!" (r. Matei Branea), "Mesager" (r. Radu Potcoavă), "Nu există-n lumea asta" (r. Andreea Vălean), "Ramona" (r. Andrei Crețulescu). La proiecție ni se alătură realizatorii filmelor și echipa festivalului. Prezintă: Andi Vasluianu.

Când am început această aventură, nici nu ne trecea prin gând că filmele românești clasice și contemporane au atât de mulți fani în America. Și poate că nici fanii înșiși nu bănuiau asta! Dar entuziasmul, curiozitatea și pasiunea voastră au făcut lucrurile să se întâmple. Te chemăm la încă un festin al unuia dintre cele mai impresionante centre cinematografice europene, specializat în "filme fabulos de bine făcute cu buget aproape zero", după cum a scris despre România un critic american.

Dacă îți plac și ție filmele românești și vrei să le vadă cât mai multă lume, înscrie-te în Clubul Making Waves! Dincolo de faptul că vei face niște cineaști români fericiți, beneficiezi și de tot felul de chestii drăguțe & exclusivități! În felul ăsta ne ajuți să strângem fondurile necesare pentru organizarea singurului festival din SUA care promovează cinematografia clasică și contemporană din Romania: www.filmetc.org/support

MAKING WAVES: New Romanian Cinema revine la Film Society of Lincoln Center între 2 și 7 decembrie 2015 și continuă cu o selecție specială de filme la Jacob Burns Film Center între 3 și 8 decembrie 2015. Programul complet al celei de-a 10-a ediții va fi anunțat la mijloc de octombrie. Vizitează site-ul nostru pentru mai multe informații: www.filmetc.org

Mulțumim pentru share, donații și atenție!

0 comentarii: