Formatia deJucarie concerteaza in deschiderea turneului OCS 18 ANI

Formația deJucārie este încântată să vă anunțe că va concerta alături de trupa Omul cu Şobolani în 3 dintre concertele din cadrul turneului aniversar "OCS 18 ANI":

31 Octombrie – Urban Palace, Cluj
05 Noiembrie – Club Control, București
07 Noiembrie – La Bază, Iași

Începând cu August 2015 SoNaked a devenit deJucārie. După ce în toamna lui 2013 au schimbat versurile din limba engleză în limba română, numele se impunea și el să fie în același registru.
                                                              
În anul 2013 SoNaked a concertat intens în cluburi precum Control, Fabrica, Silver Church și  festivaluri ca Peninsula sau Route 68. Au avut două melodii în heavy rotation-ul Radio Guerrilla - Pe Lună și În doi.

Debutul deJucārie în FM a avut loc în Septembrie 2015 la Radio Tananana în emisiunea “Exit Room” cu Bogdan Şerban.

deJucārie pune în general frână de motor într-o lume sintetic-ultradinamică și în mereu căutare de noutate. Circulă pe o bandă proprie, tapetată cu multiple surse de căldură refuzate la import. Pe scurt, deJucārie este o formație pentru drumuri lungi.

Cea mai recentă melodie deJucārie, Firava Electrică, poate fi ascultată aici.


Web: www.dejucarie.ro
Facebook: https://www.facebook.com/deJucarie
E-mail: contact@dejucarie.ro

Omul cu Sobolani împlineste anul acesta 18 ani si sarbatoreste majoratul printr-un turneu în tara. 8 albume pâna în prezent, peste 30 videoclipuri , tot atâtea single-uri si câteva generatii bune de oameni care s-au încapatânat alaturi de ei sa creada în acest proiect.
 
În prezent Omul cu Sobolani înseamna: Dan Amariei (voce), Nicolae Arama (chitara), Mihnea Dobrota (tobe) si Radu Andrei (bass). Veti putea sa le urati ”La multi ani” în toamna aceasta în urmatoarele orase: 3 octombrie - Club Surubelnita – Bucuresti; 30 octombrie – Club Daos – Timisoara; 31 octombrie – Urania Palace – Cluj; 5 noiembrie – Club Control – Bucuresti; 7 noiembrie – Club La baza – Iasi; 20 noiembrie - Doors Club – Constanta.

https://www.facebook.com/omulcusobolanii

0 comentarii: