Halloween Party w. Negative Core Project | Breathelast | Diamonds Are Forever | Chaos Cult



Negative Core Project, Breathelast (care anul acesta împlinește 5 ani de activitate), Diamonds Are Forever și Chaos Cult sunt trupele care vă așteaptă pe 31 octombrie, începând cu 10 seara, în Fabrica Club, în cadrul unui eveniment special creat de Dark Side Nights pentru această zi: Halloween Party.
 
Info FB.com/events/115232808831999
Intrarea - 20 lei
 
"Ca si eveniment, acest Halloween nu se deosebește cu nimic de alte evenimente similare. Dar, ca și conținut, ca și substanță, ca și percepție muzicală, evenimentul nostru propune consumatorului de gen: 4 trupe cu 4 stiluri diferite. 4 trupe importante pe scena underground autohtonă, trupe ce nu sunt dispuse să facă vreun compromis de la calitate și verticalitate. Practic, este antimateria, este plusul, este lupta noastră onorifică împotriva sistemului ce a adoptat o sărbătoare non valorică, o sărbătoare ce nu ține de noi și de tradițiile noastre. Vorbim de un spectacol în care, chiar dacă se va cânta metal, acesta va fi 100% compus și produs în România" – Dark Side Booking Academy, organizatorul acestui eveniment.
 
Istoria #NegativeCoreProject a început în anul 2010 cu schimbări de componență și metamorfoze muzicale destul de drastice.
 
"De atunci și până acum, am reușit să producem singuri două materiale full-length: "Spread the disease (2012) și "Silence is Betrayal (2015).
 
Stilul abordat de trupă ține foarte mult de atitudinea scenică, motiv pentru care am decis să ne atribuim denumirea de "Gangsta Rock" lăsând la o parte multele subgenuri muzicale care intră în compoziția pieselor.
 
Într-o constantă mișcare și căutare a energiei perturbatoare anunțăm un nou material discografic pentru 2016 și un mega-digi-pack cu conținut video ce va cuprinde atât live-uri, cât si informații despre ultimul album, interviuri cu fiecare membru al trupei și multe alte surprize. "
 
#Breathelast și-a inceput activitatea în 2010" - așa începea orice prezentare legată de viața rechinilor, până în momentul în care au început să ne recomande activitatea și misiunea de a remodela, în funcție de ce simțeam, sunetul și direcția trupei :)
 
Prin Dark Side Booking Academy vom putea să aruncăm în direcția voastră, activitatea consumată în tot timpul ăsta (Debut autointitulat "Breathelast" - 7 piese | The Flood, partea Breathelast de pe Split it out cu Cap de Craniu - 4 piese | și Maluri, granița cu limba română sau întoarcerea la sentimente mai acute și mai legate de locul de unde provenim, nu locul de unde ne-am luat inspiratiile, de "afară" - 3 piese)” - Breathelast
 
#DiamondsAreForever este o trupă de metalcore din Cluj Napoca. La finele anului 2011, trupa s-a inființat prin contopirea a două trupe locale. Imediat după aceasta, trupa lansează și primul lor material discografic, un EP de 4 piese intitulat " Whom Shall I Fear". În același moment, apare și primul single si videoclip de pe acest material pentru piesa “The eyes of blinded sorrow”.
 
Câștigând tot mai multa notorietate, trupa pornește un proiect îndrăznet și filmează un DVD. “ Bridges Are Born DVD” este un material ce conține două discuri: un concert live și un documentar ce prezintă biografia trupei și experienta primului an de activitate.
 
Trupa a avut turnee în România, Polonia, Slovacia, Cehia, Serbia, Ucraina, Ungaria sau Moldova și a avut șansa să împartă scena cu multe trupe precum: Sepultura, Suicide Silence, Caliban, Veil of Maya, Betraying the Martyrs, Cancer Bats, Super Butt, Last Hope, Give Em’ Blood, Subscribe.
 
#ChaosCult şi-a început aventura din undergroundul pe care încă învăţăm să-l cuprindem şi înţelegem în toată complexitatea sa, prin 2013, în Bucureşti. Încă de la început ideea în jurul căreia s-au reunit membri trupei a fost, cel puţin în teorie, destul de simplă: să pună stăpânire pe ceea ce înseamnă scena locală de metal printr-un stil care să nu îi limiteze artistic, ci să le permită să-şi exploreze propriile gânduri şi să ofere publicului, în acelaşi timp, o porţie de agresivitate muzicală născută din injustiţii cotidiene şi din gânduri poate adesea sumbre, dar realiste.
Pornind de la un instrumental haotic care ne plimbă prin secole de metale, de la death, la thrash şi black şi până la growl-ul raw, extreme metal-ul îşi are rădăcinile în dorinţa de rebeliune a metaliştilor care nu vor să intre sub titulatura unui singur stil muzical şi care vor să se piardă în libertatea nemărginită a experimentelor armonice.” - Jurnal Rock
 
Dark Side Nights (www.facebook.com/DarkSideNights)„s-a născut” în februarie 2015 și reprezintă o nouă platformă menită să promoveze scena muzicală românească și să întărească, pe cât posibil, relația dintre public și trupe.
 
Darks Side Nights este un eveniment marca Dark Side Booking Academy

0 comentarii: