Interval 100 - 27.11 - 02.12

Event: Interval 100 
Website: www.interval100.com 
Facebook: www.facebook.com/interval100  
Locații: Club Guesthouse, Club FORM-București 
Perioadă: 27 noiembrie-2 decembrie 2015  
Capacitate: limitată la 2500 de abonamente/persoane 
Preț: 225 RON / 50 EUR pentru un abonament de 5 zile (bilete se pot achiziționa exclusiv prin intermediul site-ului www.interval100.com / preț valabil până pe 4 octombrie) 
Accesul se va face doar pe bază de abonament și nu vor exista bilete pe zile. 
  
---------------------------
Interval 100
  
Interval se lansează în București cu un festival de 100 de ore non-stop în cel mai lung week-end din an, în perioada 27 Noiembrie-2 Decembrie.   
  
Interval 100 se va desfășura pe 3 scene în două dintre cele mai importante cluburi din București, consacratul Guesthouse, templul petrecerilor prelungite de muzică techno și house și FORM, un club spectaculos cu două camere care urmează să se deschidă în luna octombrie. 
  
Festivalul va avea ca invitați peste 90 de DJ de muzică specialist house & techno și se va desfășura într-un weekend prelungit care va cuprinde și zilele nelucratoare de luni, 30 noiembrie (Sf. Andrei) și marți, 1 decembrie (ziua națională). 
  
Peste 70 de artiști străini vor pune muzică pe parcursul celor 4 zile și 5 nopți, cel mai mare număr de invitați internaționali propus de un eveniment în România. Presa internațională de profil prezintă Interval 100 ca fiind cea mai lungă petrecere non-stop de profil din istoria clubbingului european.  
  
Artiștii anunțați până în momentul de față reprezintă ce este mai bun din diferitele scene ale câtorva orașe europene cu tradiție în muzică elecronica: Amsterdam, Berlin, Londra, Paris, Glasgow și bineînțeles București.  
  
Printre primele nume anunțate se numără artiști internaționali omniprezenți în line-up-urile celor mai importante cluburi și festivaluri din perioda recentă ca Jackmaster, DVS1, Steve Rachmad sau Culoe De Song, artiști de care publicul bucureștean s-a mai bucurat în trecut precum Ben UFO, Levon Vincent, Margaret Dygas, Cabanne, Tama Sumo, Binh sau Bambounou cărora li se alătură Cristi Cons, Vlad Caia și Melodie, o mică parte din artiștii locali programați în cadrul festivalului. Pe lista celor 30 de artiști anunțați se vor adăuga încă 35 de nume noi după data de 7 octombrie.  
--- 
Line-up parțial (30 din 90+ nume în ordine alfabetică):  
Adesse Versions, Aleqs Notal. Antal, Baba Stiltz, Bambounou, Ben UFO, Binh, Cabanne, Captain Midnight, Cristi Cons, Culoe De Song, Dekmantel Soundsystem, DVS1, Francois X, French Fries, Gerd, Hunee, Jacek Sienkiewicz, Jackmaster, Kornel Kovacs, Lakuti, Levon Vincent, Margaret Dygas, Melodie, San Proper, Steve Rachmad, Tama Sumo, Vlad Caia, William Kouam Djoko, Young Marco.  

0 comentarii: