My Friend / instalație performativă experimentală @ MNAC | 16/17 octombrie 2015

It’s official!
MyFriend sent you a Friend Request!

Cum ne construim astăzi o identitate digitală fără a ne fragmenta la nivel uman?

Cum sunt influențate relațiile sociale de către tehnologie?

My Friend este o instalație performativă experimentală. Este inovator, este despre noi, atât la nivel individual, cât și ca parte integrantă a unei comunități, și ne propunem să aducem mediul online în offline.

Ca provocare acceptată de o echipă interdisciplinară, MyFriend este un melanj performativ cu elemente din cultura urbană digitală, dramaturgie contemporană, instalații new media și un sound electronic custom-made. Este o inițiativă interdisciplinară axată pe psihologia maselor și umanismul digital.

Prin crearea unui spațiu de joc interconectat cu lumea virtuală, explorăm un nou limbaj artistic care va transpune experiența virtuală într-o experiență live.

MyFriend este un experiment interactiv sub formă de joc, o aplicație offline inspirată din rețelele de socializare, la care publicul va participa activ. Fiecare performance va avea un conținut original, în funcție de deciziile publicului, generând de fiecare dată un rezultat diferit.

Do you?
CONFIRM
DELETE REQUEST

"My Friend" este un proiect finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, sesiunea I/2015.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării

0 comentarii: