Miercuri incepe SOUNDCZECH, editia a patra

Iubitorii de muzica electronica sunt asteptati miercuri, 28 octombrie, la Centrul Ceh, pentru primul concert din cadrul Soundczech. Doi dj din Cehia, Aid Kid si Ventolin, vor canta pentru prima oara in Romania, impreuna cu trupa romaneasca Plurabelle. Concertul incepe la ora 21:00 si este cu intrare libera. 
 
Aid Kid este un muzician experimentat, care, dupa ce a activat in cateva trupe, a debutat cu un album care l-a propulsat imediat in randul unora din cele mai cunoscute nume in muzica electronica din Republica Ceha. Melodiile sale, o combinatie de chillwave, triphop si postrock, se bazeaza pe precizia compozitiei si transmit o larga varietate de stari in concertele live. 
 
Prin opozitie, muzica lui Ventolin, este energica si dansanta, melodiile sale fiind o combinatie de acid house, tehno electro si dance. Canta live folosind sintetizatoare analog, samplere Akai si instrumente electronice arhaice.  A cantat pe aceleasi scene cu Modeselector sau The Presets. 
 
Plurabelle este un duo format din Alex Bala si Cristian Fierbinteanu, cunoscuti deja pe scena romaneasca a muzicii electronice. Au lansat doua albume: „Phantom Pyramid” si „Arsenal”. S.Bluyer este o producatoare si Dj din Republica Moldova. Stilul sau, dominat de trance, ambiental si chillout, creaza o atmosfera melancolica si emotionanta. 
 
Patru concerte ale trupelor cehe Aid Kid si Ventolin, insotite de trupa romaneasca Plurabelle (in Bucuresti si Brasov) si de S.Bluyer (in Chisinau si Tirapol) vor avea loc intre 28 si 31 octombrie, in Romania si Republica Moldova. 
 
Evenimentul este organizat de Centrul Ceh si sustinut de Staropramen. Parteneri: Hof Cafe, Teatrul Spalatorie si Civic Club «№19». Parteneri media: 24FUN, feeder.ro, Locals.md, Saksmagazine si SUB25. 
 
SOUNDCZECH
Turneu de muzica ceha contemporana
28 – 31 octombrie 2015 / editia a 4-a 

Ventolin / Aid Kid / Plurabelle (RO) / 28.10 / 21:00 / Centrul Ceh, Bucuresti
Ventolin / Aid Kid / Plurabelle (RO) / 29.10 / 21:00 / Hof Cafe, Brasov
Ventolin / Aid Kid / S.Bluyer (MD) / 30.10 / 21:00 / Spalatorie, Chisinau
Ventolin / Aid Kid / S.Bluyer (MD) / 31.10 / 21:00 / Клуб «№19», Tiraspol

Intrare libera
Mai multe informatii pe www.czech-it.ro
Eveniment facebook: https://www.facebook.com/events/1669331536678227/ 

0 comentarii: