Postmodern Jukebox în premieră în România

Trupa Postmodern Jukebox cântă în premieră la București pe 29 mai 2016, la Sala Palatului. Un spectacol organizat de Events. 
 
Șunt șanse mari să fi dat până acum de fantasticul ansamblu muzical cunoscut sub numele de Postmodern Jukebox pe platformele social media. Piesele lor s-au perindat pe Facebook, Youtube, Twitter și nu doar, adunând aprecieri sincere din toate părțile pentru uimitoare lor capacitate de a prelua hituri pop contemporane și de a le transforma în superbe vintage-uri, cu parfumul secolului trecut. Imaginați-vă piese din repertoriul unor voci precum Beyonce, Britney Spears sau Taylor Swift refăcute ca și când ar fi fost scrise pentru Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Judy Garland sau Nina Simone, și o orchestră micuță, vibrantă, cu un sound a la Benny Goodman Orchestra după o supradoză de energizant.
 
Au făcut senzație pe Youtube atunci când coverul lor "We Can't Stop" (Miley Cyrus) a adunat peste 14 milioane de vizualizări. Au continuat prin a transforma piesa lui Taylor Swift, Blank Space”, în cabaret de epocă, au alunecat în jazz cu piesa lui Meghan Trainor, All About The Bass”,  au pus soul-ul anilor ’70 în „I Want It That Way” (Backstreet Boys) și au lansat o emoționantă variantă voce/pian a celebrului „Take Me to Church” (Hozier). Luna trecută, canalul Postmodern Jukebox a ajuns la peste 1, 5 milioane de abonați pe YouTube și a avut peste 313 milioane de vizualizări.
 
La fel ca popularele lor videoclipuri, fiecare melodie live Postmodern Jukebox e o punte de legătură între generații, cu piese fresh cu un sound familiar. Un spectacol de neratat, irezistibil pentru toate vârstele!
 
În funcție de distanța față de scenă, biletele costă 120, 160, 200 și 250 lei (VIP).  Se pot cumpăra începând de mâine, 1 octombrie, orele 14:00, online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.
 
http://www.postmodernjukebox.com/
http://www.pmjlive.com
iTunes: http://bit.ly/14OgP28
 https://www.youtube.com/postmodernjukebox
https://www.facebook.com/postmodernjukebox
http://www.twitter.com/pmjofficial

0 comentarii: