Question Mark: Poppy Seed Grinder (Cz) - Need for Speed (Md) - The Cursed (Md)Marti, 20 octombrie, trupa ceha Poppy Seed Grinder concerteaza in Question Mark  in cadrul turneului Balcanic cu ocazia aniversarii a 18 ani de activitate.
Suport: Need for Speed (Moldova) si The Cursed (Moldova).
 
RVSP : https://www.facebook.com/events/892741780802918/
Open doors: 20:00
Support: 25 RON
*Suportul reprezintă o donaţie voluntară a persoanelor fizice şi este destinat in exclusivitate artiştilor.
 
Poppy Seed Grinder este o trupa de brutal death metal din Cehia, de-a lungul carierei au lansat 4 albume si au evoluat pe aceeasi scena cu trupe ca Napalm Death, Kataklysm, Cannibal Corpse sau Tankard.
Virtuali pe:
http://www.poppyseedgrinder.cz
www.facebook.com/PoppySeedGrinder
 
Need for Speed este o trupa de grindcore din Chisinau, formata din 3 fosti membri Abnormyndeffect, ce va sustine primul sau concert in Bucuresti.
 
The Cursed este o trupa de death metal/deathcore din Chisinau ce in 2014 au lansat discul de debut “Condemned to Decay” ce poate si ascultat pe pagina lor de Soundcloud.
Virtuali pe:
www.facebook.com/bandthecursed
https://soundcloud.com/Thecursedband
 
Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.
Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.
https://www.facebook.com/questionmarklp

0 comentarii: