Programul concertului John Abercrombie Quartet, de la Sala Radio

Mai sunt doar cateva zile pana la concertul pe care legendarul jazzman JOHN ABERCROMBIE il va sustine la Sala Radio, din Bucuresti.
 
Evenimentul va avea loc sambata, 17 octombrie, de la ora 20.00, urmand ca accesul spectatorilor in sala sa se faca începand cu ora 19.00.
 
In acest moment, mai exista un numar limitat de bilete, care se pot achizitiona din Retelele Eventim.ro si Iabilet.ro.
 
Biletele se vor putea cumpara si de la intrare, la acelasi pret.
 
JOHN ABERCROMBIE revine in Romania la sase ani dupa ce a concertat pe scena celebrului Festival de Jazz de la Garana.  Alaturi de ABERCROMBIE, pe scena Salii Radio vor mai urca Marc Copland (pian), Drew Gress (bass) si Joey Baron (baterie).
 
Cu o cariera de peste 40 de ani si aproape 50 de albume, JOHN ABERCROMBIE s-a impus ca unul dintre marii maestrii jazz. Favorizand sunete neconventionale ( cum ar fi, spre exemplu, mandolina electronica) si ansambluri netraditionale, ABERCROMBIE este un mare experimentator, reusind sa uimeasca si sa inoveze de fiecare data.
 
Va reamintim ca Jazz Syndicate Live Sessions vine in întampinarea publicului si ofera bilete - abonament la trei dintre cele mai spectaculoase concerte de jazz din aceasta toamna, de la Sala Radio.
 
Astfel, în Reteaua Eventim, au fost puse in vanzare abonamente pentru concertele John Abercrombie, din data de 17 octombrie, Charlie Parker & Dizzy Gillespie Tribute, din data de 15 noiembrie si Marc Cary, din 22 noiembrie.
 
Abonamentele pot fi cumparate la preturi începand cu 190 de lei si permit accesul la toate cele trei concerte.
 
Abonamentele pot fi achizitionate accesand urmatorul link:
http://www.eventim.ro/ro/bilete/jazz-syndicate-live-sessions-bucuresti-sala-radio-409832/event.html
 
Facebook Event:
https://www.facebook.com/events/1628427434080572
 
Un eveniment organizat de Jazz Syndicate Live Sessions si recomandat de MAGIC FM.

0 comentarii: