Concertul Dulce Pontes, amanat pentru luna decembrie



Concertul pe care Dulce Pontes - regina contemporana a muzicii fado urma sa il sustina pe 27 Octombrie 2015 la Sala Palatului din capitala a fost amanat pentru data de 2 Decembrie 2015 , biletele cumparate deja si cele care se afla in vanzare pastrandu-si valabilitatea. Dulce Pontes si-a amanat concertul de la Bucuresti din cauza unor serioase probleme de sanatate cu care artista si crew-ul ei se confrunta in prezent.

Conform unei comunicari trimise de catre tour-managerul lui Dulce Pontes, artista si echipa sa sufera in prezent de o afectiune la nivelul sistemului digestiv. Membrii echipei si insasi artista au contactat o infectie virala cu manifestari digestive. Conform ultimelor analize, se pare ca aceaste serioase probleme de sanatate sunt cauzate de un virus sau o bacterie din Cuba.

Dulce Pontes a concertat de curand in Cuba la Havana, pentru prima data, in calitate de invitat al Festivalului „Les Voix Humaines”. Cubanezii au fost foarte incantati sa primeasca una dintre cele mai mari voci de fado (cantec popular portughez), a carei muzica este un punct de jonctiune ce uneste traditiile culturale ale tarii sale cu muzica celor mai interesante si originale popoare din lume. Dar iata ca vizita ei pe teritoriul cubanez nu a fost de bun augur pentru artista si echipa sa, acestia fiind nevoiti sa amane concertele programate in cadrul turneului international.

Fanii care inca nu si-au rezervat un loc in sala trebuie sa stie ca mai pot gasi bilete la Librariile Librarium si Eminescu, Sala Palatului, magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Carrefour, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, EVENTIM.ro, TICKETSTORE.ro, TICKETNET.ro sau SALAPALATULUI.ro!

~~Concertul „DULCE PONTES” a fost reprogramat si va avea loc pe 2 Decembrie 2015 la Sala Palatului din Bucuresti. Concert organizat de Project Events.~~

https://www.youtube.com/watch?v=v_2fyB4dj4U
    
www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

0 comentarii: