Fierbințeanu live@Control - Modern Massive New Phase Live

Fierbințeanu live@Control - Modern Massive New Phase Live
 
Duo-ul experimental-pop Fierbințeanu prezintă, marți, 13 octombrie, la Clubul Control, "Modern Massive New Phase Live", un concert care reprezintă începutul unei noi etape estetice pentru grup.

"Este un spectacol cu părți noi, mai complex, mai conceptual, care include, pe lângă muzică, elemente vizuale și de performance", afirmă cei doi membri.

Concertul va cuprinde cele mai noi release-uri Fierbințeanu, alături de secvențe din albumele anterioare.

Intrare> 10 lei + BRUTUS! ( 50% discount la bar, dupa ora 22.00)
--------------------------------------------------------------------

Fierbinţeanu este un duo electro/ experimental pop din Bucureşti, format din Gabriela (voce) şi Cristian (computer, bas, voce). În 2012, cei doi au câştigat concursul de remixuri Antonin Dvorak, organizat de Centrul Ceh, cântând ulterior la Konzerthaus Berlin și la Praga.

Trupa a lansat independent un maxi-single, "Love Goes Round In Circles" (2011) şi un dublu-CD, "The Beauty Of Music" (2012). Au urmat albumele "Silence As Beauty" (2013) și "Massive Exposure" (2014), lansate la Local Records. Toate aceste sunt disponibile pe http://fierbinteanu.bandcamp.com/.

Cel mai recent single Fierbințeanu este "Tosa Inu", apărut în această vară, însoțit de videoclip.

"Cel mai ciudat și experimental duo din muzica electronică românească" - Vice România.

"Una dintre cele mai excentrice creaturi ale muzicii independente fabricate în România" - Dilema Veche, despre Fierbințeanu.

Cristian Fierbinţeanu face parte, împreună cu Alex Bălă, din duo-ul electronic Plurabelle, care a lansat LP-ul "Phantom Pyramid", în 2014, la labelul francez Stellar Kinematics și, independent, EP-ul Arsenal, în mai 2015.

Videoclip Tosa Inu: https://youtu.be/va4nlcDmBNU

Mai multe informaţii se găsesc pe http://www.facebook.com/fierbinteanumusic, precum şi pe site-ul www.fierbinteanu.com.

0 comentarii: