B Cause - colaj de cauze globale



B Cause, o expozitie despre cauzele si idealurile cu care ne identificam, se manifesta prin puterea de convingere a colajului. Vernisajul are loc in mansarda Simbio, miercuri – 17 februarie, incepand cu ora 18:30. Expozitia este organizata de agentia Creionetica si este deschisa publicului timp de doua saptamani, pana pe 2 martie.

B Cause. Be a cause. Because.
Expozitia B Cause initiaza un dialog vizual intre pasiunea de a lupta pentru o cauza si simpla placere de a descifra arta colajelor.

Cele 20 de lucrari B Cause creeaza un univers suprarealist care da viata si culoare subiectelor carora le datoram sau revendicam identitatea noastra si a societatii in care traim. Ele contureaza sistemul nostru de valori si idealul colectiv. Astazi, suntem in continuare intr-o transformare si lupta constanta: justitia sociala, drepturile omului, protectia mediului, libertatea presei, pacea mondiala etc.

Leitmotivul expozitiei sunt legumele si inspiratia este data de tema ONU pentru 2016: “Anul international al semintelor si legumelor”, care ne invita la un stil de viata sanatos.

B Cause este un concept dezvoltat de agentia Creionetica si colaboratorii sai. Agenția de creație și producție media face puntea între arta implicată și cauzele sociale, de mediu, culturale, educaționale și orice demers care aderă la o dezvoltare durabilă.


Echipa B Cause este formata din: Andrei Bucureci – art director, Cristiana Bucureci – artist colaje, Ioana Calimanescu – responsabil PR & Event, Liviu Runcan – producator audio-video si Ileana Szasz – productie foto-video.­

0 comentarii: