Muse, The Last Shadow Puppets, David Guetta și alții@Sziget Budapest 2016



Programul Sziget 2016 începe să prindă formă, se lucrează intens în acest sens, astfel că, pe lista artiștilor deja anunțați se adaugă încă 14 nume, printre care  Muse, The Last Shadow Puppets, David Guetta, The Lumineers și mulți alții. Nu ratați ediția din acest an, ce va avea loc în perioada 10-17 august, la Budapesta. 
 
Sziget Festival – proaspătul câștigător al categoriei „Best line-up” din cadrul European Festival Awards, se pregătește intens pentru cele șapte zile pline de muzică și voie bună din luna august, de la Budapesta. Artiștii proaspăt confirmați reflectă, din nou, diversitatea pe care ne-o dorim pe Insula Libertății. Muse s-au lăsat așteptați de la ultima lor apariție la Sziget, dar anul acesta revin, spre bucuria numeroșilor fani pe care știm sigur că îi au printre Szitizeni. 
David Guetta revine și el cu un show incendiar. Superduetul format din Miles Kane și Alex Turner, The Last Shadow Puppets este mult așteptat la Budapesta vara aceasta, la fel și The Lumineers care lansează un nou album în luna aprilie. Britanicii Years & Years, cantautoarea irlandeză  Róisín Murphy, trupa de heavy metal din Țara Galilor Bullet For My Valentine și fabuloasa Jess Glynne vor fi și ei parte din programul #sziget2016. În plus: Parkway Drive, K.I.Z., The Neighbourhood, Kovacs, Datsik și Rico & Sticks cu turneul #OPGEZWOLLETOTNU.
 
Numele confirmate până acum (în ordine alfabetică):
BASTILLE
BLOC PARTY
BRING ME THE HORIZON
BULLET FOR MY VALENTINE
CHVRCHES
DATSIK
DAVID GUETTA
JESS GLYNNE
JOHN NEWMAN
K.I.Z
KODALINE
KOVACS
M83

MUSE
NAUGHTY BOY
NICKY ROMERO
PARKWAY DRIVE
PAROV STELAR BAND
RICO & STICKS #OPGEZWOLLETOTNU
RÓISÍN MURPHY
SIGUR RÓS
SUM 41
THE LAST SHADOW PUPPETS
THE LUMINEERS
THE NEIGHBOURHOOD
YEARS & YEARS

Mai multe detalii despre program, în perioada următoare! Bilete și informații: www.szigetfestival.ro

0 comentarii: