BEATLES’N’JAZZ, cu Adrian Nour la Music Club

Music Club lanseaza o serie de super concerte de jazz si rock, ce vor avea loc vineri, la obisnuita locatie din Strada Baratiei 31.
 
Primul concert din serie prezinta mult aclamatul proiect BEATLES’N’JAZZ,  in cadrul caruia se vor auzi vocile invitatilor speciali Catalina Oana Beta si Adrian Nour.
Evenimentul va avea loc vineri, 19 februarie, iar biletele pot fi cumparate inainte de concert din Reteaua IaBilet.ro, iar in seara concertului, de la intrare. Accesul se face incepand cu ora 20.00, iar locurile sunt limitate.
 
Despre BEATLES’N’JAZZ
Cu siguranta una dintre cele mai fermecatoare aparitii si voci ale scenei de jazz romanesti a ultimilor ani, Catalina Oana Beta, prezenţa vocala tulburator de curata, expresiva şi fermecatoare, impreuna cu binecunoscutul cantaret si actor Adrian Nour, cunoscut mai ales pentru rolul principal din muzicalul “Fantoma de la Opera”, sau participarea la “Vocea Romaniei” si asistati de cinci dintre cei mai talentati reprezentanti ai noului val de instrumentisti de jazz din Romania, reuniti sub deja consacrata titulatura CANTALOOP, vor explora intr-o maniera jazzistica non-conformista celebrele hituri Beatles.
 
Hey Jude, Yesterday, Yellow Submarine, All You Need is Love, Lady Madonna si multe altele vor fi interpretate alaturi de saxofonistul Costin Rosu, discipol al legendarului Dan Mandrila, considerat cel mai bun saxofonist roman din toate timpurile, basistul Adrian Flautistu, muzician de calibru, prezent in formule alaturi de Johnny Raducanu, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian si multi altii, Ștefan Benedict, rafinat baterist, de o impresionanta sensibilitate, Alex Borsan, pianist experimentat, rodat intr-un numar impresionant de colaborari celebre, si - nu in ultimul rand - probabil cel mai talentat reprezentant al noii generatii de Jazzmani de dincolo de Prut, chitaristul Liviu Negru.
Pe 19 Februarie, gazduiti de Music Club, cei sapte muzicieni de la Cantaloop & Co., care au inclus in setlistul lor noi hituri fata de showurile anterioare, promit o seara memorabila cu BEATLES’N’JAZZ!
 
In anii ’60, muzica The Beatles era pe cat de respectata, pe atat de populara. In timp ce The Fab Four ca grup impingeau granitele muzicii rock si stabileau standardele pentru decadele ce aveau sa urmeze, fiecare membru in parte isi juca propriul rol revolutionar.
Pe masura ce muzica The Beatles crestea in complexitate, tot  mai multi muzicieni de jazz au fost atrasi de a explora aceste compozitii extraordinare, melodii superbe, armonii parca divine, de o neconventionala complexitate armonica si metrica. Muzica The Beatles este cu adevarat fara varsta, asa cum o demonstreaza interesul pentru song book-ul lor a noi si noi generatii de muzicieni de jazz si nu numai.
 
Bilete prin Reteaua Iabilet.ro, la pretul de 45 lei.
Cumpararea unui bilet nu asigura automat loc la masa. Rezervarea unei mese se face prin telefon, direct la Music Club, la numarul 0720 887115 sau prin e-mail, la adresa rezervari@music-club.ro.

Facebook: https://www.facebook.com/events/507796106060220/
 
Un eveniment prezentat de Music Club si recomandat de Magic FM
 
Music Club - Strada Baratiei, nr. 31 (in spatele magazinului Cocor)

0 comentarii: