#Städtisch Electro 06 - NoPaMe

Seria #Städtisch Electro revine iar primul set pe care vi-l propunem spre auditie apartine colectivului Nopame si a fost inregistrat in cadrul evenimentului pe care l-au sustinut pe 30 ianuarie in club Madame Pogany.

NoPaMe este un proiect care s-a nascut in iarna anului 2013 printr-un jam de percutii pe baza de muzica electronica. Pana azi Nopame a devenit o fuziune intre muzica electronica cu ritmuri live tropicale cu influente de jazz si funk cantate in format de mix, suprapusa cu percutii si saxofon live. Muzica mecanica organica!!!.

NoPaMe este format din:

Paolo Profeti: Provine din Milano, Italia,dar momentan traieste si la Bucuresti, are in spate o baza serioasa de studii si de cantat cu cei mai cunoscuti artisti autohtoni si multi altii de peste hotare,din zona jazz si afro funk.

Norbert Halmagyi : Provine din lumea jazz-ului si funk-ului din Cluj-Napoca, mutat fresh la Bucuresti se alutura proiectului NoPaMe. Canta cu Aylin & The Lucky Charms, Mushroom Story si Kaleidonescu.

Stefan Ciobanete a cunoscut atâtea cluburi, promoteri, muzici, artiști la viața lui de DJ din garda veche din București, încât era normal ca maturizarea lui să fie atât de prolifică. Descoperind diverse moduri în care determină oamenii să abandoneze discuții și drinkuri și să se miște așa cum le dictează undele din monitoarele audio, Charlie apare cu o figură nouă din punct de vedere al esteticii muzicale: un pic de deep house, puțin techno, ceva disco dar în aceeași notă pozitiva care l-a caracterizat de la prima urcare în spatele pupitrului.

Cristian Melak este un percutionist foarte cunoscut in romania, in portofoliul lui intrand proiecte ca Sensor, Blanoz, Mara and KSA.


Enjoy!

0 comentarii: