BRomania in premiera la Sala Palatului din Bucuresti pe 17 aprilie

Matei Dima, protagonistul si fondatorul proiectului BRomania aduce in premiera showul sau live de comedie pe o scena din Bucuresti, pe 17 aprilie la Sala Palatului!
 
Artistul a facut urmatorul anunt pe pagina sa de Facebook: “Dragi pufoșenii, In aprilie se face un an de cand m-am intors acasa. Se face si un an de cand am urcat pentru prima oara pe scena la Sibiu sa fac show-ul meu de comedie live #CuDeToate. In acest an am invațat enorm si ma simt pregatit sa ma intorc in Los Angeles. Insa nu inainte de a incheia acest prim turneu national cu un show in Bucuresti. Este un show cu totul special pentru mine si pana in aprilie o sa si aflati de ce. Alaturi de mine pe scena vor fi Carla’s Dreams , de la care am invatat o groaza la inceputurile Bromaniei si Antonia , care a fost una dintre primele mele invitate speciale pe Bromania. Show-ul o sa aiba loc pe 17 Aprilie la Sala Palatului”
 
Bilete se gasesc pe: startickets.ro, bilete.roeventim.robiletesalapalatului.ro ,blt.robilet.ro si vreaubilet.ro.
Bilete se mai pot cumpara si de la: Metrou Unirii, Magazinele Inmedio, Posta Romana, Magazinele Germanos, librariile Adevarul, Casa de bilete a Palatului Național al Copiilor si Casa de bilete a Salii Palatului.

 
Pana la evenimentul din Bucuresti mai sunt programate showuri dupa cum urmeaza:
 
- 1 martie Constanta, Casa de Cultura a Sindicatelor
- 2 martie Galati, Casa de Cultura a Sindicatelor
- 5 martie Bacau, Teatrul de Vara Radu Beligan
- 7 martie Suceava, Casa de Cultura
- 8 martie Iasi, Casa de Cultura a Studentilor

Biletele pentru showurile din tara se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol si online pe: startickets.ro si bilete.ro

 
Toate spectacolele includ LIMBAJ EXPLICIT
 
Actor, regizor si producator educat si stabilit in Statele Unite, Mati Dima a castigat in 2013 un premiu la categoria Innovation of the Year in cadrul YouTube Music Awards, a regizat videoclipuri pentru vedete precum Loredana, Inna, Carla’s Dreams si Lucia, iar dincolo de ocean este, printre altele, regizor si producator pentru seria de schechuri online de mare succes King Bachelor’s Pad.
Anul trecut a pus bazele proiectului BRomania, un show live inedit, a carui popularitate creste de la o zi la alta.

0 comentarii: