Seară hip-hop vineri, în Fabrica: Macanache | Chimie | DJ Oldskull



Seara hip-hop vineri, in Fabrica:
Macanache | Chimie | DJ Oldskull

#hiphop #rap #urban #indie #triphop #experimental #RnB #reggae #discorap
 
Macanache, raper-ul din Titan, aterizeaza vineri seara in Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50) impreuna cu DJ Oldskull si cu Chimie intr-un eveniment marca Live Kulture*.
 
Toata lumea stie: 4 la chimie!

Chimie nu este materia atat de urata de toata lumea prin liceu, ci hip-hoper-ul Mihai Adamescu, zis Misu Foarfeca, zis Chimita, din cartierul Tomis Nord, Constanta. Are 29 de ani si face rap de la 16. Are o diploma de jurnalist. In 2013 a compus si cantat impreuna cu Loredana Groza si fostul primar Radu Mazare imnul statiunii Mamaia. "Eu sunt reprezentantul underground-ului in acest context, eu sunt vocea oamenilor pe care ii reprezint. Daca Universul a vrut ca eu sa ajung la masa cu omul asta (Radu Mazare - n.red.), o sa ma duc sa vad ce are de spus. Ideea e ca ma duc sa castig putin control pentru ai nostri", a declarat atunci Misu Foarfeca pentru ziarul Adevarul (VIDEO).

Videoclipul oficial I & I feat. Flou Rege si Bean de pe albumul De la zei la cimpanzei, lansat in martie 2013, a inregistrat peste un milion de afisari pe YouTube.

Chimie - YouTube | Chimie - I & I feat. Flou Rege si Bean | Chimie - Cascada

Macanache din Titan

“Macanache este un raper de 27 de ani care a adus un nou suflu muzicii underground din Romania. Si-a pus amprenta pe hip-hop-ul romanesc cu un stil propriu. E artistul de pe maidan, a copilarit in cartierul Titan, in zona Poarta 4. A schimbat mai multe scoli, a facut gimnastica si-i place sa bata mingea. E un tip modest, vorbeste limba romana foarte bine, spre surprinderea celor care l-au etichetat agramat. Spune ca dezacordurile pe care le mai scapa in piesele lui sunt un fel de licenta poetica”. Interviul complet cu Macanache de pe Hotnews.ro (VIDEO).

Macanache - Putred | Macanache - Sefu | Macanache SoundCloud

Oldskull care suna a old school, dar nu e

DJ Oldskull (Ovidiu Aioanei), bacauan si prieten vechi cu Grasu XXL si Maximilian, si-a inceput activitatea in urma cu 11 ani printr-o serie de party-uri in orasul natal. De-a lungul timpului, Oldskull a colaborat cu Grasu XXL, Maximilian, Guess Who, Spike, Junky, Tranda, Nane sau Cabron, iar incepand cu anul 2009 il insoteste in concerte pe Maximilian. Cu peste 1000 de party-uri la activ, DJ Oldskull activeaza in proiecte precum Blazing Vibes sau RnB Party, impreuna sustinand show-uri in cadrul unor evenimente precum B’estfest sau Electric Castle. Este membru al Okapi Sound.

DJ OldSkull pe SoundCloud | DJ Oldskull pe YouTube
--------------------------------------------
 Data si ora: vineri, 26 februarie, ora 21
Locul: Club Fabrica (str. 11 iunie, nr 50)
Concert: Macanache | Chimie | DJ Oldskull
Pret bilet: 30 de lei pe Kompostor.ro (pre-sale, numar limitat)
Facebook Event: Macanache | Chimie | DJ Oldskull @Fabrica


*Live Kulture e un organizator de evenimente. A debutat cu Sunset Festival, reusind sa isi faca un nume usor de recunoscut printre fanii muzicii underground. Dupa acest succes, Live Kulture a fost intr-o continua crestere, cu evenimente sold out, sali din ce in ce mai pline si muzica mereu la fel de buna.

0 comentarii: