Journey Pub: Trip Talks #13: Culorile Africii - 15 februarie

Trip Talks #13: Culorile Africii | cu invitata Rusanda Cojocaru, fashion designer
 
"M-au cucerit oamenii și poveștile lor!"
"Africa a semănat în mine o iubire ireversibilă." - Rusanda

Trip Talks #13 ne duce pentru prima dată pe continentul african, în compania unei tinere creative: Rusanda Cojocaru și-a început Marea Aventură de viață chiar aici.. adică acolo!

_____Culorile Africii____
"Prima mea călătorie în Africa a fost 7 ani în urmă, în Niger, care era atunci cea mai săracă țară de pe continent. Au urmat Benin, Togo, Burkina Faso, Tanzania, Cap Verde, Senegal și... tocmai am revenit din Africa de Sud. Am mers prin deșert, m-am scăldat în cascade rupte din rai, am zburat cu avion minuscul deasupra oceanului, m-am plimbat cu elefanții, am văzut cele mai frumoase safari din lume, plaje din nisip vulcanic, am încercat mâncare locală și am făcut sporturi extreme în mijlocul naturii sălbatice.

Dar nu asta m-a cucerit: m-au cucerit oamenii. Și poveștile lor, care, într-o lume care cel mai des funcționează <>, au devenit lecțiile mele de viață. Nu știu sigur dacă Africa e cea care crește în mine, încă dinainte să realizez eu, sau eu m-am împlantat puternic în pământul ei și nu mă mai dau dusă de acolo. Cert este că a semanat în mine o iubire ireversibilă, încât nu aș mai vedea existența mea fără călătoriile încolo. Și nu mă voi opri, până nu voi descoperi fiecare secret, fiecare trib, fiecare limbă, cântec, dans magic. Pentru că Africa mea înseamnă culorile trecutului, prezentului și ale viitorului nostru, conexiunea la subconștientul colectiv și la ceea ce poate fi mai autentic în întreaga istorie a omenirii.

Din călătoriile mele m-am întors transformată, cu multe daruri, unele la interior, iar altele vizibile pentru lumea întreagă. De asemenea, am creat o colecție de haine din wax cotton african și cu nevoia de a împărtăși cu cât mai mulți oameni bogățiile descoperite acolo.

Ne vedem la Journey luni, 15 februarie, la ora 19:30, pentru o seară de culori & povești africane." Rusanda

___Cine este Rusanda Cojocaru, fashion designer___
Are 28 ani și este o mândră basarabeancă, stabilită la București de 9 ani. A publicat o carte de poezii și este PR de profesie. A lansat campania de promovare a lecturii "Citesc, deci sunt sexy!". Cu aproximativ 3 ani în urmă și-a lăsat jobul clasic pentru a porni propria afacere: Bookletta, geanta pentru femeia care citește - o invenție care îi aparține și care este unică în lume. După ce a vizitat 8 țări africane s-a întors de acolo cu multe povești și cu o idee de brand de haine din bumbac african, care astăzi se numește simplu și elegant... Rusanda.

Evenimentul se desfășoară cu intrare liberă: rezervări se fac în limita locurilor diponibile, la numărul 0752 285 286.

0 comentarii: