Nou album Postmodern Jukebox: “PMJ And Chill”

Senzația Youtube Postmodern Jukebox a lansat albumul „PMJ And Chill”. Tot la capitolul vești bune, Tim Kubart, colaboratorul îndelungat al trupei a câștigat un Grammy pentru cel mai bun album pentru copii. Grupul cântă în premieră la București pe 29 mai 2016, la Sala Palatului. Un spectacol organizat de Events și recomandat de Magic FM. 
 
PMJ And Chill” conține 13 piese, înregistrate alături de colaboratori vechi și noi. Primul single este un cover după Sorry” al lui Justin Bieber – deși lumea se împarte în oameni care-l iubesc și oameni care-l urăsc pe Bieber, versiunea Motown a hitului său ar putea naște o apreciere cu totul nouă la cea de-a doua jumătate pentru adolescentul tatuat. Cu vedeta Broadway Shoshana Bean la microfon, această versiune a piesei inundă jazz-ul cu pop de actualitate. Amintind de voci precum Amy Winehouse sau Billie Holiday, aranjamentul lui Scott Bradlee pune un cu totul alt accent pe versurile și semnificația piesei. „PMJ And Chill” e disponibil fanilor pe Amazon și iTunes.
 
Tracklist complet:
1. Sorry (Feat. Shoshana Bean) (3:57)
2. Bye Bye Bye (Feat. Tara Louise) (4:17)
3. Ex’s & Oh’s (Feat. Lisa Gary) (2:47)
4. Here (Feat. Aubrey Logan) (3:45)
5. I’m Not The Only One (Feat. Cristina Gatti) (3:56)
6. Hotline Bling (Feat. Cristina Gatti) (3:01)
7. Ignition (Remix)) (Feat. Rayvon Owen) (3:19)
8. Love Yourself (Feat. Sara Niemietz) (4:18)
9. Hello (Feat. Maiya Sykes) (4:18)
10. Just Like Heaven (Feat. Natalie Angst) (4:22)
11. Focus (Feat. Lavance Colley) (3:21)
12. Thinking Out Loud (Feat. Holly Campbell-Smith) (3:50)
13. Heroes (Feat. Nicole Atkins) (4:06)
 
Tot la capitolul vești bune, Tim Kubart, colaboratorul îndelungat al Postmodern Jukebox a câștigat un Grammy pentru cel mai bun album pentru copii. Momentan, el lucrează la o altă piesă alături de familia Postmodern Jukebox, cu Robyn Adele Anderson. The Tambourine Guy” a lansat numeroase clipuri pe canalul Postmodern Jukebox, printre cele mai apreciate numărându-se Bye Bye Bye (cover Pulp Fiction & NSYNC) sau Roar (cover Katy Perry).
 
Biletele la spectacolul de pe 29 mai costă 120, 160, 200 și 250 lei (VIP), în funcție de distanța față de scenă.  Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.
 
http://www.postmodernjukebox.com/
http://www.pmjlive.com
iTunes: http://bit.ly/14OgP28
 https://www.youtube.com/postmodernjukebox
https://www.facebook.com/postmodernjukebox
http://www.twitter.com/pmjofficial

0 comentarii: