Marduk in concert la Brasov, club Rockstadt, in aprilie



Marduk, formatie etalon a muzicii black metal, revine in Romania dupa un show impresionant la Rockstadt Extreme Fest, de aceasta data in cadrul unei aparitii exclusive, in data de 27 aprilie, la Club Rockstadt din Brasov.
 
Totodata una din cele mai controversate nume ale scenei scandinave, conceptul muzical si liric Marduk a ramas fidel noncomformismului, aceasta masinarie suedeza activand de peste 25 de ani intr-o sfera muzicala si conceptuala puternic legata de istorie, povesti biblice si anti-crestinism, teme transpuse intr-un univers muzical extrem.
 
Acest unic concert in Romania face parte dintr-un amplu turneu de promovare a celui mai nou album, Frontschwein, catalogat drept una din cele mai bune lansari black metal din ultimii ani.
 
Biletele pentru concertul Marduk la Brasov pot fi achizitionate in reteaua Bilete.ro, online si in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro cat si in magazinele Germanos. In Brasov, biletele pot fi achizitionate la Club Rockstadt.
 
45 lei - presale, pana in data de 26 aprilie
60 lei - in seara evenimentului, la intrarea in club
 
Accesul general in sala va fi permis incepand cu ora 19:00. Va reamintim ca Rockstadt dispune de garderoba, cat si un spatiu generos impartit pe doua nivele. Sala dispune de hidranti, iesiri de urgenta marcate corespunzator cat si stingatoare de incendiu.
 
Alte trupe ce vor concerta in cadrul evenimentului vor fi anuntate in scurt timp.
 
Accesul minorilor la acest eveniment este interzis!

0 comentarii: