Taxi aniversează 17 ani la Berăria H pe 29 martie

In luna martie a anului 1999 aparea o noua trupa in showbiz-ul romanesc. Dupa 17 ani ani trupa Taxi este una dintre cele mai iubite si mai respectate formatii din Romania, fiind cunoscuta de publicul larg si sustinuta de un nucleu de fani dedicati.
 
Formula trupei s-a schimbat in timp, stilul muzical a evoluat, dar esenta a ramas aceeasi: versuri cu mesaj, piese cu consistenta, spectacole in interactivitate cu publicul, pofta de cantat.
 
Dupa 17 ani, o mie si ceva de concerte, opt albume, numeroase premii, videoclipuri cu milioane de vizualizari pe Youtube, Dan Teodorescu, compozitor si solist al trupei Taxi, este in continuare un om simplu, un artist prolific, dedicat publicului sau, caruia ii este profund recunoscator.
 
„Mi-e greu sa cred ca au trecut atatia ani. Faptul ca suntem inca aici li se datoreaza celor care ne sustin, celor care vin la concerte, celor care ne cumpara albumele, celor pentru care insemnam ceva. Le multumesc din suflet pentru ca ne fac sa credem ca avem un rost pe lumea asta.” – spune Dan Teodorescu, in numele intregii trupe. 
 
Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacsu, Kerezsi Csongor si Darius Neagu sarbatoresc 17 ani de Taxi, impreuna cu publicul, pe 29 martie, la Beraria H, un loc plin de chef de viata, ales special pentru acest concert aniversar.
 
Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro, in reteaua de magazine iaBilet (Magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour) si la Beraria H.

0 comentarii: