How to be single în avanpremieră la Love Story Festival (Brașov)



În cadrul celei de-a doua ediții a Love Story Festival (Brașov, 8 -14 februarie) va rula în avanpremieră specială, miercuri, 10 februarie, ora 19.00, la Cinema One, Cum să fii singur și fericit/ How to Be Single, inspirată de o poveste scrisă de Liz Tuccillo, mult mai cunoscută pentru aportul ei la scenariul serialului Sex and The City.

New York-ul este plin de singuratici care tânjesc după sufletul pereche. În Cum să fii singur și fericit/ How to Be Single (R. Christian Ditter) toţi aceşti oameni necăsătoriţi trebuie să înveţe cum să fie singuri şi fericiţi într-o lume în care definiţia iubirii se schimbă în permanenţă. Oraşul care nu doarme niciodată poate fi o sursă inepuizabilă de distracţie pentru cei care vor şti să se bucure de moment.
Din distribuție fac parte: Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey), Rebel Wilson, Alison Brie, Damon Wayans Jr. şi Leslie Mann.

                                                                                                              
Filmul este distribuit de Freeman Entertainment și va rula în cinematografe din 12 februarie.

În cadrul secțiunii Cele mai frumoase povești de dragoste, la Love Story Festival vor putea fi vizionate o serie de producții clasice: Pe aripile vântului / Gone with The Wind (1939, r. Victor Fleming, cu Vivien Leigh și Clark Gable), Casablanca (1942, r. Michael Curtiz, cu Humphrey Bogart și Ingrid Bergman), Romeo și Julieta/ Romeo and Juliet (1968, r. Franco Zefirelli, cu Leonard Whiting și Olivia Hussey), Fantoma mea iubită/ Ghost (1990, r. Jerry Zucker, cu Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg) și Frumușica/ Pretty Woman (1990, r. Garry Marshall, cu Julia Roberts și Richar Gere).

Programul îl puteți consulta aici: http://bit.ly/1PjGhWG

Cea de-a doua ediție a Love Story Festival se va desfășura în perioada 8 - 14 februarie,  la Cinema One și Cinemateca Patria din Brașov. La Cinema One vor rula filme noi, iar la Cinemateca Patria cinefilii vor avea parte de filme clasice, filme de artă și filme interzise minorilor. De asemenea, Love Story Festival va avea și o secțiune dedicată copiilor.
Programul complet al festivalului va fi anunțat și pe pagina oficială de facebook (http://on.fb.me/1TvbnML), dar și pe site-ul www.lovestoryfestival.ro

Love Story Festival este un eveniment organziat de Asociația Culturală Fanzin, prezentat de TV1000 și susținut de Optiplaza.

Asociația Culturală Fanzin organizează în Brașov șapte evenimente anuale de tip festival – Love Story Festival, Doc and Roll (festival de film documentar de muzică), Săptămâna Comediei (festival de teatru), Tribute Festival (festival de muzică cu trupe tribute) Stand Up Fest (festival național de stand up comedy), Dracula Film Festival (festival internațional de film fantastic) și Brașov Jazz and Blues Festival (festival internațional de jazz & blues).

În urma unor studii realizate în perioada iunie-august 2015 de către Institutul Naţional pentru Cercetare şi Formare Culturală (I.N.C.F.C.),  trei dintre evenimentele organizate de Asociația Culturală Fanzin – Săptămâna Comediei, Dracula Film Festival și Love Story Festival – sunt cele mai apreciate festivaluri de către publicul din Brașov.

0 comentarii: