Hai să sărbătoreşti cu noi Sf. AntiValentin în stil punk! @Fabrica



Sâmbătă, în Fabrica:
Hai să sărbătoreşti cu noi Sf. AntiValentin în stil punk!
 
Pistol Cu Capse | Nişte Băieţi | Grey Matters | Just Another Lie
 
Sâmbătă seară, Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50) anunţă amenajarea unui loc special pentru cei care vor să NU sărbătorească Valentine’s Day, ci din contră. De la ora 20 intraţi şi întrebaţi de AntiValentine’s Party. Or să fie cu noi următorii antiValentin’s: Pistol Cu Capse, Nişte Băieţi, Grey Matters şi Just Another Lie.
 
Atenţie, rezervaţi din timp, pentru că locurile sunt limitate! An de an suntem din ce în ce mai mulţi de partea aceasta a baricadei… La After party intrarea este liberă.
 
Pistol Cu Capse - Ea crede feat. Bogdan (Chester) - unplugged version
(Atenţie, piesă lacrimogenă! Se potriveşte perfect de Valentine’sDay :D)
Nişte Băieţi - Fără muzichie, viaţa e pustiu (Full Album)
Just Another Lie - albumul (listen/download)
Grey Matters - Ten
 
Programul anti-evenimentului:
 
Open doors: 20:00
Just Another Lie: 20:30 - 21:00
Gray Matters: 21:20 - 22:00
Pistol Cu Capse: 22:20 - 23:20
Nişte Băieţi: 23:40 - 00:40
Gabi (E.M.I.L.): 00:50 - 06:00 - after-party (Intrare liberă)
***
Trupa Nişte Băieţi a luat fiinţă în 2006 în Bucureşti. Genul oficial: punk rock. Genul neoficial: „muzică de petrecere cu distors şi final glorios”, ca să-i cităm chiar pe ei. Ideea de la început a fost încercarea “unor băieţi” de a înveseli atmosfera într-un club prin interpretarea proprie a unor piese celebre, “de dinainte de ‘89”. Concertele ad-hoc nu presupuneau absolut nici o repetiţie sau pregătire în prealabil. Băieţii au avut surpriza ca demersul lor să fie primit neaşteptat de bine. Trupa a pornit prin turnee şi chiar a produs un prim album, apoi un al doilea. Cu aceste ocazii mai multe generaţii de părinţi s-au luat cu mîinile de cap ascultînd şlagăre precum: Deschideţi poarta soarelui, Să te gîndeşti din când în când la mine, La fereastra ta, Vitezomanul Gică, Cele mai frumoase flori, O lume minunată sau Banii vorbesc, cântate în stilul punk. Sursele de inspiraţie au fost, evident, monştrii sacri precum: Gică Petrescu, Margareta Pâslaru, Cargo, Semnal M, Compact, Mădălina Manole etc.
 
Pistol Cu Capse (PCC) este o formație românească de punk rock înființată în 2003, în București. Deși fără contract cu o casă de discuri și neimpresariată de nimeni, formația se bucură de o oarecare notorietate pe scena underground românească. Anul 2008 a marcat lansarea primului LP al formației, autointitulat “Pistol Cu Capse”, disc ce conține 15 piese. În 2012, PCC a lansat cel de-al doilea album: “Unplugged”. Discul conține atât piese existente pe albumul “Pistol Cu Capse” dar și piese noi. De la înființare, formația a susținut peste 150 de concerte atât în țară cât și în străinătate, având ocazia de a cânta pe aceeași scena cu nume sonore ale genului precum: NOFX, No Use for a Name, Strike Anywhere, 3 Feet Smaller, Marky Ramone (de la The Ramones), Jaya The Cat, La Plebe și alții.
 
Gray Matters este o formaţie de electro-alternative rock din Bucureşti formată, în 2014. Este vorba de un proiect nici alternativ, nici electronic, nici melodios, nici agresiv, dar toate în aceeaşi reţetă pe care membrii trupei încearcă să o contureze mai clar cu fiecare synth, scream şi riff gândit. Gray Matters reprezintă "albul şi negrul muzical şi ideologic, combinat în nuanţe infinite de adevăr propriu, pe care aleg să îl împartă celor care au urechi să-i asculte".
 
Just Another Lie este o trupă de comedy ska punk, reggae şi fapcore formată în decembrie 2010, în Bucureşti. Influenţe: Blink-182, NOFX, Operation Ivy, Talco, Rancid, E.M.I.L., Recycle Bin, Nişte Băieţi, Skankin' Pickle.
 
-------------------------
 
Data şi ora: sâmbătă seară (13 februarie), de la 9 PM la 6 AM
Locul: Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50)
Concert: Pistol Cu Capse | Nişte Băieţi
Special guests: Gray Matters | Just Another Lie
Bilete: 30 lei (pe eventbook.ro sau la librăriile Kyralina, Anthony Frost, Hecate și, în curând, la Fabrica)
Join Facebook Event: AntiValentineParty @Fabrica

0 comentarii: