"Eu, Oblio" de Nona Ciobanu, în PREMIERĂ la TEATRUL ȚĂNDĂRICĂ!

Teatrul Țăndărică vă invită, joi, 3 martie, la ora 18.00, la premiera spectacolului Eu, Oblio, regizat de Nona Ciobanu, o poveste fascinantă devenită celebră pentru multe generații de copii. Inspirat din povestea lui Harry Nilsson (THE POINT!) și având inserate versuri de Gellu Naum şi Ana Blandiana, spectacolul Eu, Oblio abordează teme care vorbesc despre autocunoaștere, scopul fiind acela de a-i ajuta pe cei mici să înțeleagă că în viață e bine să ai un rost.
 
 Apelând la o scenografie spectaculoasă, la animații video, la o muzică inspirată și la mult umor, Nona Ciobanu şi scenograful Peter Kosir au realizat un spectacol inedit care prezintă o nouă versiune a lui Oblio şi a lumii lui.
În distribuție îi regăsim pe: Liliana Gavrilescu, Gabriel Apostol, Ioan Brancu, Florin Mititelu, Cristina Țane.



Vă așteptăm, așadar, la premiera spectacolului Eu, Oblio pentru ca împreună să aflăm care este “sensul”, nu cel de mers, ci cel al vieții.

NONA CIOBANU
Absolventă a Academiei de Teatru şi Film Bucureşti, Secţia - Regie de Teatru, la clasa profesorilor Dan Micu şi Silviu Purcărete, Nona Ciobanu este o personalitate culturală complexă apreciată atât la nivel național cât și internațional.
Are numeroare specializări în scenografie, light design, video și management cultural; este fondator şi director artistic al Fundaţiei Culturale Toaca, împreună cu actorul şi scenograful Iulian Bălţătescu.
Și-a pus semnătura pe zeci de spectacole de teatru pentru adulți dar și pentru copii, realizate în țară dar și în străinătate, a colaborat cu instituții culturale din Slovenia, SUA, Mexic, Slovacia, Marea Britanie, Irlanda, Germania etc.
Spectacolele regizate de Nona Ciobanu s-au jucat pe scene ale festivalurilor importante din Romania dar și din afară, proiectele sale fiind apreciate cu numeroase premii. A susținut multiple ateliere de teatru în Slovenia, SUA, Mexic, Irlanda, Marea Britanie, România, Germania, Olanda, Malta.

0 comentarii: