Cea mai mare pictura murala din Bucuresti a fost finalizata



Beck’s inaugurează astăzi cea mai mare pictură murală din București, în Regie, pe o suprafață de peste 350 de metri pătrați. Schimbarea percepției vizuale a zonei face parte din proiectul Beck's Urban Studio,  iar la realizarea picturii au lucrat într-un timp record grafferii din Sweet Damage Crew, un grup de patru artiști neconvenționali. În doar 20 de zile, proiectul a transformat un perete gri din Regie într-o operă ce aduce culoare întregii zone.  S-au folosit 100 de litri de vopsea lavabilă de exterior și 170 de spray uri colorate.
 
Credem că prin arta urbană viața noastră capătă mai multă culoare și energie în fiecare zi. O dată cu schimbarea modului în care vedem orașul, suntem mai deschiși și conectați cu urbanul. E ceea ce încercăm să facem prin Beck’s Urban Studio, să încurajăm transformarea orașelor noastre prin artă”, spune Virginia Radu, Brand Manager Beck’s.      
 
Ideea picturii, denumită ”Listen”, a venit treptat, dar gândul de la care a pornit a fost definitoriu pentru forma sa finală: muzica și modul în care ne raportăm la urban și la evenimentele zilnice ne definesc și ne individualizează. Schița finală a fost votată pe platforma www.becks.ro și pusă în operă apoi pe peretele din Regie.
 
”Cel mai dificil a fost să realizăm schița pe perete la dimensiunea corectă. Și să nu uităm  frigul. A fost foarte frig, a și plouat câteva zile, lucru care ne-a ținut în loc”, povestesc cei 4 membri ai Sweet Damage Crew. Chiar și așa, pictura a fost realizată într-un timp record.
 
Echipa care a lucrat la acest proiect este alcătuită din Recis, Lost.Optics, Pandele și Cage. Sweet Damage Crew este unul dintre cele mai renumite grupuri de grafferi din România, iar inspirația lor vine din tot ce este în jur: oameni, întâmplări, stiluri de viață, momentele de zi cu zi.
                         
Beck’s Urban Studio este un proiect de transformare a orașului prin artă, astfel încât să ne bucurăm de mai multă culoare, mai multă creativitate, mai mulți decibeli și mai multe experiențe.
 
Pictura va fi inaugurată printr-o petrecere ce va avea loc în această seară, în Regie, și la care vor fi invitați speciali Macanache & The Putreds.  
 
----
Despre Beck’s
Beck’s s-a născut în Germania, în Bremen, la 1873. Astăzi, este berea germană numărul 1 în lume. Își păstrează în continuare neschimbată calitatea și nu se abate de la a respecta Legea Purității Berii, folosind doar cele 4 ingrediente de bază: apă, malţ, hamei și drojdie. Beck’s. Ist Bier.

0 comentarii: