Galateea Now / Document 2016

Galeria Galateea Contemporary Art vă invită să participaţi la lansarea proiectului cultural 
GALATEEA NOW / DOCUMENT 2016 și vernisajul expoziției de ceramică DOCUMENT 2016, ce vor avea loc, joi, 24 noiembrie 2016, ora 18.00. Totodată va fi lansat și Site-ul galeriei www.galateeagallery.com.
 
Galateea Now / Document 2016 aduce la sfârşit de an 2016, la şase ani de la inaugurarea galeriei, o sinteză a bogatei experienţe acumulate prin proiectele galeriei. Se abordează un nou mod de comunicare prin arta ceramicii: expunerea lucrărilor în galerie şi prin intermediul înregistrării video, interculturalitatea fiind punctul central de interes al proiectului şi punct de plecare către evocarea diversităţilor culturale.
Grupul de ceramiste / ceramişti, Galateea Grup, care coordonează toate activităţile din galerie, iniţiază o dată pe an un eveniment, care constă într-o expoziţie inedită, la care se adaugă un performance, lansări de carte, filme sau conferinţe pe diferite teme din domeniu.
Conferințele, care au loc în cadrul proiectului de acum, vor face o radiografiere a ceramicii contemporane naționale și internaționale.
 
Galateea Grup: Bianca Boeroiu, Cristina Bolborea, Adela Mărculescu, Vasile Cercel, Gherghina Costea, Georgiana Cozma, Lucia Lobonţ, Romana Mateiaş, Nicolae Moldovan, Aniela Ovadiuc, Mónika Padureţ, Cristiana Russu, Ioana Şetran, Simona Tănăsescu
Cristiana Russu, curator general
 
Online Galateea
WWW.GALATEEAGALLERY.COM
 
Online Galateea este un proiect având drept ţintă aducerea tuturor categoriilor de public mai aproape de arta ceamicii contemporane. În acelaşi timp proiectul îşi propune propagarea imaginii ceramicii contemporane româneşti la nivel internaţional.
 
Galeria Galateea Contemporary Art lansează site-ul www.galateeagallery.com ca un instrument media cu un impact major, proiectat să funcţioneze pe una dintre cele mai performante platforme media–online la nivel internaţional Weebly.com, cu peste 2 milioane de utilizatori.
 
Cu o arhitectură webdesign minimalistă, noul site al Galeriei Galateea este prezentat într-o formă bine sistematizată, cu o segmentare succintă a principalelor secţiuni de interes din domeniul ceramicii contemporane: Artişti, Expoziţii, Evenimente, Noutăţi , Conexiuni şi pagina de Contact. Un site bilingv (română-engleză) ce face posibilă vizualizarea optimizată a paginilor atât pe desktop, laptop cât şi pe smartphone şi tabletă. O valoare adăugată este conectarea site-ului cu reţelele de socializare media.
 
Expoziția de ceramică poate fi vizitată în perioada 21.11.2016 – 03.01.2017
Curatori expoziție: Gherghina Costea, Nicolae Moldovan, Adela Mărculescu
Lansarea noului site www.galateeagallery.com va avea loc la Galeria Galateea Contemporary Art, joi, 24 noiembrie 2016, după vernisarea expoziției DOCUMENT 2016.
Conferinţele au loc în zilele de 15, 16 și 17 decembrie 2016, ora 18.00.
Conferențiari: Cristiana Russu, Georgiana Cozma, Lucia Lobonț
 
Parteneri:
Primăria Municipiului București
Muzeul Literaturii Române, București
 
U.A.P din România | Galateea Contemporary Art
Calea Victoriei 132, Bucureşti | Bucharest
tel:+40(0)21 317 3814; +40(0)745 355 941
Program galerie | Opening hours
luni - vineri | Monday - Friday : 12 pm – 8 pm
galeriagalateea@yahoo.com
www.galateeagallery.com/
http://galeriagalateea.blogspot.ro/
https://www.facebook.com/galeria.galateea/

0 comentarii: