NovemBEARD IV - 29 noiembrie

Marti, 29 noiembrie 2016, incepand cu orele 20:45 va invitam la un eveniment inedit, respectiv cea de a IV-a editie NovemBEARD ce va avea loc in LOFT (Metropolis Center, West Wing, Building A, parter) care va fi prezentat de catre Gina Pistol si Cosmina Pasarin.

NovemBEARD se sarbatoreste in fiecare an in luna Noiembrie in intreaga lume de catre barbatii barbosi si barbatii care pentru o luna decid sa-si lase barba sa creasca in scop caritabil.
Trend-ul a inceput in 2009, iar in 2013 a ajuns si la noi prin acest eveniment.

https://www.facebook.com/events/1771857483032025/ 

Desi are un scop caritabil, acesta activitate se desfasoara intr-un cadru informal, distractiv si plin de stil ce va avea in prim plan Barbatii Cu Barba din Romania, de orice varsta si statut social.
La prima editie acest eveniment a strans peste 10.000 de lei care s-au donat copiilor ce sufera de autism,iar a II-a editie a strans peste 9000 lei donati catre Parohia “Pogorarea Sfantului Duh – Sfantul Nicolae – Militari” care a avut in desfasurare un proiect de asistenta sociala prin care Biserica doreste sa vina in ajutorul comunitatii la modul cel mai concret,iar a III-a editie a strans peste 14.000 de lei.

Ediția din acest an îi are ca parteneri principali pe prietenii de la Philips Romania, care ne-au obișnuit deja cu o gamă de produse dedicate purtătorilor de bărbi cool, care au nevoie de cele mai performante produse pentru un look cât mai original.

De asemenea, prezenti la eveniment vor fi barbati cu barba din diverse domenii cum ar fi fashion, fotografie, regie, teatru, film, business, design, muzica, dar si cu multiple dimensiuni estetice, culori sau „croieli” ale barbii.

Pentru a intra in concurs posteaza o fotografie personala cu barba ta,nume,adresa de email si # oficial al evenimentului: #StandForYourBeard #ThePhilipsWay si tageaza un prieten pe care il provoci la concurs, pe pagina evenimentului de Facebook

Astfel poti castiga un premiu oferit de catre binecunoscutele brand-uri: Philips Romania / Jägermeister / Wood Be Nice / Bărboşii / Oxigen - Life's Spirit / Foarfeca si Briciul / Millisimo / Men'S Cave - Clothing Concept Store / the urban ties / WatchShop.ro / STR8myway Romania / 925Gents / Beauty One / Dear Barber Romania / Men Rock /

In cadrul evenimentului se vor decerna trei premii barboase in functie de criterii bine stabilite de catre juriu. Categoriile premiate sunt:

1) Barba Cea Mai Frumoasa
2) Barbosul De Succes
3) BARBA ANULUI 2016

Membrii juriului sunt :
- Gina Pistol si Cosmina Pasarin
- Livia Beudeanu, Marketing Manager Philips România
- Alina Canari- Jagermeister

Nu in ultimul rand, barbati de renume cu barba vor scoate la licitatie un obiect cu caracter personal si valoros pentru ei, pe care publicul il poate achiziona. Toti banii stransi din urma acestei licitatii vor fi donati, suma rezultata urmand a se indrepta catre:

Centrul rezidential al Fundatiei Sfanta Macrina- este casa pentru 34 de copii pentru care se incearca a completa reintegrare scolara, sociala si familiala.
O echipa multidisciplinara se ingrijeste ca acesti copii sa deprinda abilitati pentru viata independenta, sa obtina rezultate scolare bune si sa-si sporeasca increderea in fortele proprii.
Banii vor fi folositi pentru urmatoarele categorii de cheltuieli:
- rechizite scolare, carti, caiete speciale, culegeri
- medicamente specifice in concordanta cu prescriptia medicului, vitamine, suplimente
- haine
http://www.macrina.ro/ro/despre_noi.php?id=1

Cei care vor licita sunt :
1) Chef Le Torriellec Samuel ( MasterChef / Chef L'Atelier - l'art culinaire )
2) Chef Foa - Executive Chef at Flavours Food Design
3) Livia Beudeanu, Marketing Manager Philips Romania
4) Florin Dobre - Fashion Designer
5) Aureliu DeZappa Surulescu – Actor
6) Iulian Văcărean – Director Artistic Femei pe Matasari
7) Don Arthur – Fashion Designer Marie Ollie
8) Cosmin Tudoran
9) Denis Radu - PR

In ceea ce priveste latura artistica si muzicala– Mr.jurjak regizorul si muzicianul bucureștean prezintă primul album oficial Lemon blues alaturi de Daniel Olteanu-tobe(mix si master),Narcis Axinte-bas si Dan Minel Stoica-chitara

Șoapte : https://www.youtube.com/watch?v=grCodlxdO20
Future Ex : https://www.youtube.com/watch?v=5448FFJ-rs0
UN minut : https://www.youtube.com/watch?v=F7w-382skNc

Jägermeister Brass Band va incinge atmosfera

Seara va fi incheiata de DJ Cosminuit cu fluiditatea beat-urilor bootyandfunkybreaks, dar si electro.

Artele vizuale dupa cum v-am obisnuit sunt un must pentru evenimentele realizate de catre S.T.U.P. Squat B. astfel nici de aceasta data nu ne vom abate de la patern,provocandu-va la o proiectie vizuala cu imagini realizate de The Storyalist

Dress code: like ,,Once Upon A Time In America..’’

Video-ul de promovare al evenimentului este realizat de catre Alex Vlad si Emanuel Gavrila iar fotografiile de catre Dacian S. Foldi - The Storyalist la Agape Cuisine din str Calea Floreasca 194.

Un eveniment sustinut de Jägermeister si Philips România, in calitate de partener principal

Parteneri: Jägermeister/ Philips Romania / Loft/ True/ Dom Profesor/ Foarfeca si Briciul / WatchShop.ro / TheStoryalist/ Millisimo / Men'S Cave - Clothing Concept Store / Barbosii/ Wood Be Nice / the urban ties / Beauty One / Oxigen - Life's Spirit / Dear Barber Romania / Men Rock / Dog & gentleman/ GarajulFrancez/ 925Gents / STR8myway Romania /

Parteneri media: Stil Masculin/ Social Agenda/ Vulpescu.eu/ Barbosul.ro/ Denis Radu / Alina Vlad/ BucharestStyle/ Creative Class/ DivaHair/ FPM/ InStilulMeu/ Louise/ MarianCapet/ NakedBrands/ Pia Marina Voicu/ PresaInBlugi/ Umblat.ro/ UrbanThings/ VIP/

0 comentarii: