Interval 100 - Cluj-Napoca

Event: Interval 100 Cluj-Napoca
Website: www.intervalseries.com
Facebook: https://www.facebook.com/intervalseries
Fb event: https://www.facebook.com/events/503239669881437/
Locatii: Form Space, Club Napoca (Cluj Arena, etaj 2) si Gazette
Perioada: 29 noiembrie - 4 decembrie
Capacitate: 1400 per seara cumulativ 
Bilete: http://tickets.intervalseries.com/interval100

Interval este un brand de evenimente neconventionale la granita dintre petreceri si festivaluri, impartit in patru module/editii anuale, fiecare reprezentand un concept individual. 

Dupa editia de anul trecut a Interval 100 din Club Control (Bucuresti), Interval a intrat intr-un parteneriat exclusiv cu platforma de live broadcast Boiler Room in iulie 2016 cu ocazia primului eveniment Boiler Room din Romania (Bucuresti, palatul Bragadiru) si tot impreuna cu ei au lansat si al doilea concept - Interval Natural - un mini-festival de 2 nopti in interiorul Cetatii Rasnov in septembrie. 

Interval 100 este un eveniment de muzica electronica underground, care se evidentiaza prin durata, perioada si infrastructura; evenimentul se desfasoara anual in afara sezonului sau circuitului de festivaluri. Peste 70 de artisti coincid intr-un line-up care se intinde pe durata a cel putin 100 de ore non-stop. 

Cel mai mic festival mare sau cel mai mare festival mic isi are bazele in Romania, unde zilele libere de 30 noiembrie si 1 decembrie justifica prelungirea unui weekend inainte sau dupa zilele de sambata si duminica in fiecare an. Festivalul Interval 100 este itinerant, insa doar in limitele granitei Romaniei.

Conceptul pe care se bazeaza Interval 100 este o 'superoferta' de muzica electronica din diverse genuri de nisa cu artisti reprezentativi pentru fiecare stil care tinteste atat un public cunoscator cat si un public curios, atras de unicitatea conceptului. 

Primul eveniment sub umbrela Interval din Cluj-Napoca - a doua editie a Interval 100 - se va desfasura in 3 cluburi din oras: Form Space, Club Napoca (sau sala multifunctionala din Cluj Arena) si Gazette intre 29 noiembrie si 4 decembrie. Toate cele trei spatii vor fi customizate cu ocazia festivalului si muzica se va auzi dintr-un soundsystem Funktion-One de ultima generatie in toate cele 3 locatii. 

Printre artistii confirmati se afla legende techno si house ca Juan Atkins, Octave One, Mood II Swing, reprezentanti ai scenei UK dubstep (Mala, Coki) sau favoriti locali ca Cezar sau Praslea. In total vor fi in jur de 80 de artisti de ascultat pe parcursul celor 5 zile. 

Biletele sunt impartite in 3 categorii: single day pass, half pass si full pass iar preturile lor sunt 90, 160 respectiv 220 de RON.

0 comentarii: