CinePOLSKA pentru cei mici

Proiecții de filme și atelier de animație - acestea sunt atracțiile care îi așteaptă pe micii spectatori din București duminică, 27 noiembrie. Programul special pregătit pentru copii însoțește pentru prima dată festivalul de film polonez CinePOLSKA.
 
27 noiembrie, ora 10.30-13.30, Institutul Francez (bd. Dacia nr. 77) - ATELIER DE ANIMAȚIE 
27 noiembrie, ora 15.30, Cinema Elvire Popesco (bd. Dacia nr. 77) - filmul CLUBUL HOINARILOR ȘI SECRETUL BUNICULUI IERONIM 
 
Ziua dedicată copiilor începe la ora 10.30, în mediateca pentru copii a Institutului Francez, cu proiecția filmului de animație „Metamorfoza lui Gucio” și atelierul de animație pentru copiii cu vârsta peste 8 ani. În cadrul atelierului, micii spectatori vor participa la realizarea unui scurtmetraj de animație inspirat din cartea pentru copii „Regele Mateiaș Întâiul” a scriitorului și pedagogului polonez Janusz Korczak. Atelierul va fi susținut de regizoarea Daria Kopiec.
 
Activitățile vor fi traduse în limba română și vor fi însoțite de proiecția unei scurte animații regizate de Daria Kopiec, „Metamorfoza lui Gucio”, inspirată din romanul omonim al scriitoarei poloneze Zofia Urbanowska și realizat în colaborare cu un grup de copii. Atelierul de animație este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 16 ani, iar participarea la el și la proiecția de film se va face doar pe bază de înscriere. EDIT: ÎNSCRIERILE LA ATELIER S-AU ÎNCHEIAT.

0 comentarii: