Startul festivalului international Ploiesti Jazz Festival are loc la Ploiesti Shopping City

Iubitorii de muzică sunt invitați miercuri, 16 noiembrie 2016, să ia parte la startul celei de-a XI-a ediții a festivalului internațional Ploieşti Jazz Festival. Deschiderea va avea loc la Ploiești Shopping City și va fi marcată prin organizarea unei conferințe de presă și a unui spectacol adresat publicului larg. 

Artiștii trioului de jazz „Zoom”, care vor susține momentul artistic, îi așteaptă pe melomani începând cu ora 16:00, în zona scărilor rulante a centrului comercial. Cei prezenți se vor putea bucura alături de talentații muzicieni de o după-amiază dedicată rafinamentului și cultivării spiritului artistic.

Ne face o deosebită plăcere să continuăm buna colaborare începută cu Filarmonica «Paul Constantinescu» în urmă cu câțiva ani și să putem oferi celor care ne trec pragul o după-amiază plină de stil. Prin fiecare proiect pe care îl lansăm dorim să răspundem nevoilor vizitatorilor noștri și să îi surprindem cu ajutorul unor experiențe inedite. Sperăm că spectacolul le va aduce bucurie și va întregi seria acestor amintiri deosebite”, a declarat Marina Trifina, Marketing Manager Ploiești Shopping City.

„În cadrul fiecărei ediții a festivalului ne dorim să includem elemente noi prin care să surprindem publicul, de la artiștii pe care îi aducem până la proiectele noi pe care le organizăm sub egida Ploiești Jazz Festival sau la locurile noi în care susținem concerte. Ploiești Shopping City a fost mereu un susținător al proiectului nostru, motiv pentru care ne-am dorit să organizăm un moment artistic și aici. Îi invităm pe iubitorii de artă pe 16 noiembrie să vină alături de noi în centrul comercial pentru a ne bucura împreună de muzica bună”, a declarat Vlad Mateescu, Directorul Festivalului Ploiești Jazz Festival

Ulterior, seria spectacolelor se va desfășura la Filarmonica „Paul Constantinescu”, în perioada 23 – 27 noiembrie 2016, și îi va aduce în fața spectatorilor pe unii dintre cei mai apreciați muzicieni de la noi și din străinătate, din țări precum Germania, Franța, Luxemburg sau S.U.A.

Anul acesta, din dorința de a oferi cât mai multă bucurie spectatorilor, festivalul are o zi în plus și a fost îmbogățit cu noi componente, precum: „Lecția de jazz” destinată copiilor și masterclass-uri adresate artiștilor de jazz în devenire și publicului dornic să fie cât mai aproape de muzicieni și să vadă în timp real cum se realizează o astfel de operă.

Manifestarea este organizată de Filarmonica „Paul Constantinescu” și Primăria Municipiului Ploieşti, cu susținerea Ploiești Shopping City şi a altor companii.

Intrarea la concertul oferit de Ploieşti Jazz Festival în Ploiești Shopping City este gratuită.

Despre Ploiești Shopping City
Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55.000 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

0 comentarii: