Programul concertului de lansare Akral Necrosis de sambata din Quantic Club



A mai ramas o zi pana la concertul “Deathkult Underlight” din Quantic Club, in cadrul caruia se lanseaza noile albume ale trupelor Akral Necrosis si Esperoza alaturi de invitati precum Invader, Tenebres si Saddayah. Biletele pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro la presale de 20 de lei, cat si in seara evenimentului din Quantic Club la pretul de 25 de lei.

Program “Deathkult Underlight”, sambata – 12 noiembrie:
19:00 – Acces public
20:00 - Saddayah
20:45 - Tenebres
21:40 - Invader
22:35 - Esperoza
23:40 - Akral Necrosis

Un stand de merchandise va fi prezent in cadrul evenimentului.

Akral Necrosis, una dintre cele mai longegive si incapatanate trupe din underground-ul romanesc, mai exact din nisa pe cale de disparitie a black metal-ului (din RO), lanseaza un nou album full lenght cu numele de "Underlight". Trupa descrie noul album ca pe o evolutie naturala, lipsita de orice fel de compromis. Cu un concept care se leaga strans de ideea mortii, fara sa urmeze un fir narativ, "Underlight" reuseste sa fie un album si mai intunecat fata de materialele anterioare ale trupei.

Albumul a fost inregistrat la Studio 148, mixat si masterizat de Marius Costache, iar artwork-ul albumului a fost creat de Costin Chioreanu/Twilight13Media. "Underlight" va fi lansat de Loud Rage Music in data de 14 octombrie.

https://www.youtube.com/watch?v=h99_-iH5xxU

Esperoza sunt una dintre cele mai interesante aparitii din ultimul deceniu cand vine vorba de scena de metal extrem din Moldova. Trupa a fost infiintata in 2010 de Zoya si Dmitrii cu scopul de a crea o muzica ce tine de sfera extremului, dar cu un stil neortodox. Cei doi muzicieni au ales sa combine sonoritati old school black, death si thrash metal cu orchestratie simfonica. 

Trupa a decis sa-si lanseze noul album in cadrul concertului de la Bucuresti. “Aum Corrupted” va fi lansat prin WormHoleDeath Records si Aural Music. Noul album prezinta un sound foarte dark, depresiv si obscur, fiind considerat foarte diferit fata de primul album al trupei. “Aum Corrupted” este prezentat de Esperoza ca fiind un album “Metal”, cu care lasa deoparte termenul de “Symphonic Metal”.


https://www.youtube.com/watch?v=y_55z2sHyqw

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.
Evenimentul este organizat de Cavalleria.

0 comentarii: