Whisky Fest 2016: trupe, program și reguli de acces

Jazz, funk, electro – aceasta este muzica ce va acompania Whisky Fest 2016, care ii va avea ca invitati pe Cantaloop Band, Jurjak, Helen si Otherside.
 
PROGRAM
Joi, 10.11.2016, 17:00 - 00:00, ora 21.00 Cantaloop Band
Vineri, 11.11.2016, 16:00 - 00:00 ora 21.00 Jurjak
Sambata, 12.11.2016, 16:00 - 00:00, ora 20.00 Helen, ora 21.00 Otherside
 
Joi si vineri concertele vor incepe de la ora 21.00 iar sambata de la ora 20.00.
 
Despre Cantaloop
Cinci dintre cei mai talentati reprezentanti ai noului val de instrumentisti de jazz din Romania, reuniti sub deja consacrata titulatura CANTALOOP, vor explora intr-o maniera jazz sau funk  non-conformista hituri celebre.
 
Muzica lui Stevie Wonder sau Miles Davis va fi interpretata alaturi de saxofonistul Costin Rosu, discipol al legendarului Dan Mandrila, considerat cel mai bun saxofonist roman din toate timpurile, basistul Kiba Dachi, muzician de calibru,  Claudiu “Nasu” Purcarin, rafinat baterist, de o impresionanta sensibilitate, Marius Andronache, vocal si pianist experimentat, rodat intr-un numar impresionant de colaborari celebre, si - nu in ultimul rand - probabil cel mai talentat reprezentant al noii generatii de Jazzmani de dincolo de Prut, chitaristul Liviu Negru.
 
Facebook: https://www.facebook.com/cantaloopband
 
Despre Jurjak
 
Stilul muzical abordat de Jurjak este electro-blues, iar piesa Șoapte de pe albumul sau de debut "Lemon BLUEs" a reprezentat o revelaţie a muzicii autohtone. Albumul va fi lansat oficial in data de 16 noiembrie si cuprinde influenţe blues, electro, psihedelic şi rock.
 
Alaturi de Jurjak, pe scena Whisky Fest vor urca Daniel Olteanu - tobe (mix şi master), Narcis Axinte - bass, Dan Minel Stoica – chitara.
 
Facebook:  https://www.facebook.com/MrJurjak
 
Despre Helen
 
Helen este una din cele mai cunoscute voci jazz ale momentului, care prin proiectul ei solo exploreaza si forteaza limitele electro-pop-ului. Helen inseamna un sound aparte, puternic şi emoţional, asamblat din versuri poetice, synth-uri electronice, efecte vocale şi procesare digitala.
 
Facebook: https://www.facebook.com/Helen.Music.Helen/
 
Despre Otherside
 
Otherside este un proiect nascut la Bucuresti, cu o muzica plina de suflet, libertate si sonoritati electro. Un mix fin de soul si downtempo, tente suave electronice, un strop de experimental, o noua directie – asta inseamna trupa OTHERSIDE.
 
Componeta:
Viky Red - Voce / Keyboards
Andi Petreanu - Ableton Live
Radu Anghel - Bass
Hanes Radu - Tobe
 
Facebook: http://facebook.com/othersidemusicofficial
 
Reguli de acces:
 
ACCESUL PERMIS DOAR PERSOANELOR PESTE 18 ANI
 
ORGANIZATORII IȘI REZERVA DREPTUL DE A INTERZICE ACCESUL PERSOANELOR IN STARE EVIDENTA DE EBRIETATE
Organizatorii roaga pubicul sa nu vina la festival cu urmatoarele obiecte:
·  sticle si pahare de sticla, conserve,
·  mancare sau bauturi de orice fel,
·  artificii, arme, lanturi, substante interzise prin lege, obiecte periculoase.
 
Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.  
 
Este permis accesul cu orice tip de aparate foto/video.
 
In cadrul festivalului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si mancare, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane.
 
Accesul in spatiul festivalului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata festivalului.
 
La intrarea in spatiul festivalului - si dupa validarea biletului sau abonamentului - participantii vor primi cate o bratara care va fi valabila pentru intreaga zi, in cazul biletelor de o zi sau pe toata durata festivalului, in cazul abonamentelor.
 
Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor in afara punctelor de vanzare autorizate. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la festival persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora.
 
Pentru confortul publicului, organizatorii vor limita accesul la cel mult 1000 de persoane in acelasi timp, in zona de festival.
 
Prima editie a Whisky Fest va avea loc la Casa Presei, Sala de Marmura, in perioada 10 - 12 noimebrie 2016, fiind primul eveniment dedicat in intregime uneia dintre cele mai apreciate bauturi ale tuturor timpurilor - whisky-ul.
 
Festivalul va aduce intr-un singur loc peste 100 de etichete de whisky, intr-o mare diversitate de arome si gusturi, de la sortimentele cele mai populare pana la raritati cu o vechime mare, unele in premiera absoluta in Romania.
 
Lista completa de etichete poate fi gasita pe www.whiskyfest.ro
 
Pentru confortul publicului, organizatorii vor limita accesul la cel mult 1000 de persoane in acelasi timp, in zona de festival.
 
Pretul unui bilet pentru prima vizita la eveniment este de 39 de lei / zi, indiferent de ziua participarii si va include si un pahar special Glencairn, dedicat evenimentului, pe care vizitatorii il vor primi cadou pentru a degusta bauturile din cadrul festivalului. Pentru oricare a doua vizita, accesul va costa doar 20 de lei. Abonamentele vor avea pretul de 70 de lei.

Biletele de 39 lei si abonamentele se pot cumpara din Reteaua IaBilet.ro si in fiecare zi de eveniment la intrare, intr-un numar limitat.
 
Biletele de 20 de lei se vor gasi doar la intrate si vor putea fi eliberate doar prin prezentarea biletului din ziua anterioara, pe care recomandam doritorilor sa il pastreze.
 
Whisky Fest 2016 este un eveniment organizat de The Whisky Club, Live Pro si Mixtopia.ro.
 
Eveniment exclusiv 18+, tinuta recomandata fiind smart casual.
 
Facebook: facebook.com/WhiskyFestRomania
Eveniment recomandat de Vice.com

0 comentarii: