Hotelul de Gheata Balea Lac - Sezonul 2016-2017

Hotelul de gheață de la Bâlea Lac revine în această iarnă cu o ofertă de nerefuzat! Magia cinematografiei urcă pe cele mai înalte culmi! La 2000 de metri altitudine, filmele care au facut istorie vor prinde din nou viață… în gheață!

În sezonul 2016-2017, imaginația întrece orice limite! În hotelul de gheață de la Bâlea Lac vor fi amenajate 14 camere duble cu pat matrimonial iar, lângă hotel, pentru cei care doresc mai multă intimitate, vor fi construite trei igloo-uri. Decorul celor 14 dormitoare este în întregime din gheaţă şi, în fiecare cameră, turiştii vor găsi personajele preferate din filme celebre.

Oaspeții noştri vor dormi, în funcție de preferință, în camerele inspirate de peliculele: Star Wars, The Hobbit, Ice Age, The Passion Of The Christ, Mihai Viteazul, Toate pânzele sus, Rocky III, Gladiator, King Kong, Titanic, Jaws, Harry Potter şi Dracula.

Lângă hotel vor fi construite, după Anul Nou, trei igloo-uri în care vor prinde viață ştrumfi, dinozauri și animalele junglei. Acestea se vor numi Smurf Igloo, Jungle by Ice și Jurassic Park Igloo. Pentru confortul oaspeţilor noştri, pe fiecare pat se află o saltea moale, acoperită cu lenjerie, pături şi blănuri pufoase de animale. Înainte de culcare, clienții hotelului primesc saci călduroşi de dormit, deoarece temperatura medie în Hotelul de Gheaţă este între -2 şi +2 grade Celsius.

Ice Bar este inima Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac, care încălzeşte şi pune în mişcare până şi cel mai îngheţat sânge! La Ice Bar oferim, într-un ambient cool, o gamă largă de băuturi calde sau reci. Le servim în pahare cioplite din gheaţă. Ice Bar este deschis zilnic între orele 9 – 21.

În Ice Restaurant vă propunem o călătorie culinară de neuitat! Vă invităm să luaţi loc la o masă construită din gheaţă şi vă oferim un meniu special, aranjat parţial pe farfurii de gheaţă. 

O noapte într-o cameră dublă este şi anul acesta 440 lei, iar o noapte într-o cameră de tip igloo costă 660 lei. Copiii între 6 şi 15 ani beneficiază de o reducere de 50%, iar copiii sub 6 ani au gratuitate. Micul dejun nu este inclus în preţ. Se serveşte la Cabana Bâlea Lac şi costă 30 lei/ zi.
Check-in-ul se face între orele 9.00 şi 17.00. În acest interval, Hotelul de Gheaţă este deschis publicului larg pentru vizitare. Între orele 21.00 şi 8.00, hotelul este rezervat oaspeţilor.

“Proiectul de Marketing Turistic Hotel of Ice – Bâlea Lac îşi propune ca principal scop promovarea potenţialului turistic din Masivul Făgăraş, crearea şi dezvoltarea unui brand turistic puternic pentru Bâlea Lac”, spune Lidia Bădilă, purtător de cuvânt Hotel of Ice.

Primul Hotel de Gheaţă din România, chiar şi din Sud-Estul Europei, a fost ridicat în iarna 2005-2006. Acesta a avut o formă circulară şi a fost compus din opt camere cu paturi duble. Fiind prima construcţie de acest fel din Europa de Est, succesul a venit imediat. Aproximativ 3.000 de turişti din ţară şi străinătate au vizitat inedita atracţie din vârful Carpaţilor în primul sezon.

Pe lângă turişti, Hotelul de Gheaţă a atras și atenţia mass-mediei româneşti şi internaţionale, reportajele realizate despre acest obiectiv unic facând repede înconjurul lumii. De asemenea, diverse vedete, artişti, realizatori de emisiuni TV sau radio şi-au arătat interesul pentru Hotelul de Gheaţă, aici fiind susţinute recitaluri, videoclipuri, emisiuni şi şedinţe foto. Popularitatea Hotelului de Gheaţă a crescut progresiv, în ultimii ani ajungând la un număr de 8.000 de vizitatori pe sezon şi 30.000 de vizitatori anual în zona Bâlea Lac - Transfăgărăşan.

0 comentarii: