Sean Nicholas Savage si Satellites - live, sambata, la Control Club!

Liveland continuă seria de evenimente Berlin Sessions cu un concert al artistului lo-fi pop Sean Nicholas Savage, sâmbătă, 3 decembrie, după ora 20, la Control Club din București. În deschidere, formația clujeană Satellites. Biletele sunt disponibile online, prin Eventbook.ro.
Sean Nicholas Savage - Magnificent fist (visual album)


Satellites - Inhale EP Originar din Edmonton, Sean Nicholas Savage este unul din cei mai cunoscuți exponenți ai scenei muzicale independente din Canada și printre cei mai prolifici artiști din generația sa. Carismatic și versatil, a fost descris de The Fader drept „cantautor, filosof nebun și personaj central al comunității muzicale non-convenționale din Canada, formată în jurul unor artiști ca Grimes, Mac DeMarco, TOPS și Doldrums.”

De la înființarea label-ului independent Arbutus Records, în 2009, la Montreal, Savage a lansat anual câte o colecție de balade pop melodioase, dobândind reputația de „trubadur extraterestru aterizat accidental pe Pământ” și cântăreț bedroom pop cu înclinații filosofice, cum l-a etichetat presa americană.

Cel mai nou release, intitulat Magnificent Fist (Arbutus Records, 2016), a fost înregistrat de Savage în Glasgow și Berlin, unde artistul s-a relocat recent. Albumul a fost lansat în vara acestui an, sub forma unei colecții cu o importantă componentă vizuală, fiecare piesă fiind însoțită de un videoclip realizat în stil DIY, cu imagini simple, câteodată frapante, alteori abstracte, cu apariții surpriză ale prietenilor săi artiști. Albumul este disponibil integral pe YouTube.

http://seannicholassavage.bandcamp.com
Sean Nicholas Savage – Over The Night (video): https://youtu.be/yqRJrZGSovc

The prolific pop balladeer explores all-new forbidden fruits on his new record. - Dazed For his latest release, Magnificent Fist, our lonesome balladeer has once again crafted an excellent soft-rock album that is one of his most focused efforts yet. – Silent Shout

Apărut în 2012 pe scena muzicală autohtonă, Satellites este un duo noise pop din Cluj-Napoca, compus din Cosmin Hosz (chitară și voce) și Cătălin (tobe). Cei doi au lansat, în toamna aceasta, EP-ul Inhale, ce poate fi ascultat pe pagina de Soundcloud a trupei.
 
http://soundcloud.com/satellitesofficial
Satellites – Make a Move (video): https://youtu.be/rjOB_upNlIc
 
Evenimentul Berlin Session #2 : Sean Nicholas Savage este organizat de Control Club și Liveland

Facebook event: https://www.facebook.com/events/710083442477172
 
Biletele se pot achiziționa în avans, la prețul de 20 de lei, online, prin Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-sean-nicholas-savage-satellites) sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4), Librăria Engleză Anthony Frost (Calea Victoriei, nr. 45) sau Librăria Franceză Kyralina (Str. George Enescu, nr. 8).

0 comentarii: