The Jimmys concerteaza in premiera la Hard Rock Cafe!


The Jimmys au luat cu asalt, timp de zece ani, scene din întreaga lume cu amestecul lor deloc obșnuit de blues, soul, funk si R&B! 

The Jimmys este o rețetă obținută prin combinarea unor talente unice în lume precum Perry Weber - un veteran al chitarei, Mauro Magellan - celebrul tobosar de la  The Georgia Satellites, John Wartenweiler - bassistul al cărui groove a cucerit nenumărate inimi și triumviratul muzical intitulat "The Amateur Horn Stars" cu Pete Ross la saxofon, Darren Sterud la trombon și Mike Boman la trompeta. 

Intregul ansamblu "All-Stars" a fost întrunit sub experiența de peste 50 de ani a inegalabilului Jimmy Voegeli, celebru compozitor și cântăreț ce a bifat până în prezent nenumarate premii și turnee în jurul lumii alături de Clyde Stubblefield, Glenn Miller Orchestra, Davina and the Vagabonds, Youngblood Brass Band, B.B. King și mulți alții.

The Jimmys vor susține un concert extraordinar ce nu trebuie ratat, aducând blues-ul autentic american în premieră la București, pe 25 Noiembrie, la Hard Rock Cafe, unde vor lansa și un album live înregistrat la Sighișoara Blues Festival în 2015.

Pentru acest eveniment biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iaBilet: Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Magazinele Uman si IQ BOX, Perfect Tour rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, dar și la Hard Rock Cafe.

Partener ospitalier: Hotel Ibis Gara de Nord

0 comentarii: