Programul concertui Interplanetary Night de vineri din Quantic Club



Cateva ore ne despart de concertul “Interplanetary Night” din Quantic Club, un concept de voiaj cosmic dinspre si inapoi spre sine, “Interplanetary Night” fuzioneaza sound-urile introspective Hteththemeth (RO), SINOPTIK (UA) și BUSOLA (MD), intr-o seara fantastica, propulsata de distorsiunile chitarelor, spatiului si timpului, o poveste stoner, rock psihedelic si metal ambiental, fara frontiere... 
 
Astazi, biletele mai pot fi achizitionate doar din Quantic Club, la pretul de 25 de lei.
 
Program “Interplanetary Night”, vineri – 11 noiembrie:
20:00 - Acces public
20:30 - Busola
21:35 - Sinoptik
22:40 – Hteththemeth
 
HTETHTHEMETH
Hteththemeth este una dintre cele mai enigmatice apariții pe scena metal, cu un stil unic şi fără o limită de exprimare, muzica neumană practicată de trupă sare fără timiditate de la metal cu elemente ambient și influente de black, ajungând până la blues și bossa nova. Conceptual, Hteththemeth se găsește în faţa unui peisaj plin de sentimente, unele plăcute, altele reci, unele confuze, altele depline.
În 2016, trupa a lansat albumul “Best Worst Case Scenario”, care poate fi văzut ori ca un scenariu al unei vieți pline de visare, ori ca o coloană sonoră a unui film imaginar.
Tot in acest an acesta, Hteththemeth a participat la cateva festivaluri importante, precum ARTMANIA ,WACKEN OPEN AIR si multe altele.
https://www.youtube.com/watch?v=Tw7hFwdn2m8
 
SINOPTIK
Formația reprezintă 3 generații de rock'n'roll în una singură, cu soundurile anilor '60 și până în 2000, cu tonuri rock psihedelice, old-school rock și stoner digital. Conceptul creativ al celor de la SINOPTIK se referă în special la versurile delicate și la exploziile și imploziile sonore. Combinând energia cu frumusețea, chitările distorsionate cu efectele sonore cosmice ale clapelor, Synoptik a participat la festivaluri precum Sziget, Reading (UK), The Best City (UA - 2012, 2013), GogolFest (2014, 2015), Global Battle of the Bands Ukraine, Fan-Zone EURO 2012, Respublica Fest 2015 Shid Rock 2015, Z-Games 2015. In Romania trupa a avut deja doua turnee si a deschis pentru Whitin Temptaion la ARTMANIA BUCHAREST BLAST.
https://www.youtube.com/watch?v=UwrA13cpjys
 
BUSOLA
Un proiect relativ recent, Busola este o trupă de stoner rock formată în Chișinău din artiști cu experiență vastă, care au activat și activează în proiecte importante: Octav Casian (ex-Accident/Axident, ex-Inaera, ex-Tons Of Powder, Mosh Guerrilla, Tötal Harmönic Distörtion); Vovk Meseat (ex-Think Twice, ex-Till The Last Drop, Syndromes); Evgeny Gore (ex-Splash, ex-Chordewa, ex-Aeon Of Death, ex-Eden); si Serghei Petrenco (ex-Offertorium, ex-Alter Ego, ex-Chordewa, ex-Seas On The Moon, ex-Dakon, ex-Shock Band, ex-Nameless Being, ex-African Roots Project, ex-Aeon Of Death, ex-Ujeutro, ex-Cuibul, Lego Deconstructor, Neuromist).
https://www.youtube.com/watch?v=1AYK4OGLDXw

0 comentarii: